Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

As Tears Go By: Rolling Stones-feldolgozással támad az Avenged Sevenfold

Továbbra is csepegteti a feldolgozásokat az Avenged Sevenfold, akik ezúttal egy 1964-es alapdal, az As Tears Go By saját változatát tették közzé. A szám Marianne Faithfull, majd a Rolling Stones előadásában vált ismertté.

0825a7x

Egy 1964-es, elsősroban a Rolling Stones előadásában ismert dal feldolgozását mutatta be az Avenged Sevenfold, amely a ötödik átgyúrt téma a Beach Boys God Only Knows-a, Del Shannon Runaway-e, a Mr. Bungle Retrovertigója, illetve a tradicionális Malagueña Salerosa mellett, amit a banda Joe Barresi producerrel rögzített még a tavalyi The Stage album munkálatai során, most pedig amolyan extraként tolják ki. A banda ezek mellett egy Dose című saját darabot is bemutatott nemrég, amelyet a Dungeon Hunter 5 című videójátékhoz adtak oda.

Az Avenged Sevenfold a Metallica észak-amerikai stadionturnéján töltötte az idei nyarat, amely egyben a The Stage-et bemutató első komoly körútjuk volt. Utána csak egy októberi houstoni fesztiválfellépés szerepel a naptárjukban, így Európába alighanem már csak 2018-ban jönnek át önálló turnéval.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.