Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Arra törekedtünk, hogy a ’90-es évek VHS-korszakát idézze vissza a klip”

Megjelent az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő Audionerve projektjének bemutatkozó klipje. A videó a 2017-ben megjelent Burn Your System lemez Ghost Train című dalára forgott.

1129audionerve

„A klipet még 2017 novemberében forgattuk le egy állati hideg napon, a Balatontól nem messze, egy elhagyatott kis község romjainál”, mondja a videóról Gergő. „Az anyagot a Sonic Visual-os srácokkal forgattuk, akikkel később legalább ötször teljesen újrakezdtük a vágást és az utómunkát. Mindig túl modernnek hatott a végeredmény, mi meg pont azt akartuk elkerülni. Inkább arra törekedtünk, hogy a ’90-es évek VHS-korszakát idézze vissza a klip, mint amikor leültünk a késő esti zenés műsorokat rögzíteni a kedvenc klipjeinkkel. Ez mindannyiunknak meghatározó időszak volt, és hát valahol erről is szól az Audionerve.”

Az Audionerve szólóprojektből teljes zenekarrá fejlődött, de a koncertekre még várni kell. „Ugyan már adtunk hírt arról, hogy a formáció zenekarrá avanzsálódott, de sajnos el kell keserítsem azokat, akik koncertekre várnak, hiszen egyszerűen annyira sűrű mindannyiunk programja az anyabandájával, hogy egyelőre nem találjuk azt időintervallumot, ahol az Audionerve színpadképességével tudnánk foglalkozni. Viszont jó hír gyanánt elmondhatom, hogy készül a második lemez. Olyannyira, hogy már több dal demója teljesen készen van és nagyon szeretnénk, ha a jövő év első felében meg is jelenne!”

Gergővel készített Audionerve-interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.