Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Arra készülünk, hogy felvegyük a legmocskosabb, legsúlyosabb, legundorítóbb albumunkat”

0130ssMár nagyban írja a dalokat következő nagylemezére a Suicide Silence, akik Hernan „Eddie" Hermida énekessel dolgoznak a 2012 őszén motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker helyén. A banda mocskosnak, súlyosnak és bátornak ígéri az új albumot.

„Sosem beszéltünk sem a folytatásról, sem a feloszlásról", mondta Chris Garza gitáros a Music Feedsnek. „Kibeszéletlen volt a dolog, mert ha tragédia történik, akkor arról bizonyos emberekkel a legkevésbé sem szeretnél szót ejteni. De végül aztán eljutottunk odáig, hogy eldőlt: folytatjuk. Egyszerűen ez tűnt helyesnek. A Suicide Silence márkanév továbbvitele, a név továbbvitele Mitchet is életben tartja. Szerintem totális tiszteletlenség lett volna vele szemben, ha abbahagyjuk vagy nevet változtatunk, és mindazzal szemben is, amiért dolgozott."

A másik gitáros, Mark Heymlun szerint a Suicide Silence Steve Evetts producerrel készülő új nagylemeze a zenekar eddigi legmélyebb, legtartalmasabb és egyben legkeményebb, legbátrabb albuma lesz egyben. „Steve-vel régóta közeli munkakapcsolatban vagyunk. Nem csak a The Black Crown lemezen dolgoztunk vele együtt, hanem pár instrumentális demón is, amiket közvetlenül a tragédia előtt csináltunk. És most, több mint egy évvel később ismét itt vagyunk, és arra készülünk, hogy felvegyük a legmocskosabb, legsúlyosabb, legundorítóbb albumunkat. Eddie nagyon sokoldalú énekes, aki mindenképpen kísérletezni akar, szóval bizonyára tágítjuk majd a látómezőnket, de senki se várjon kevesebbet színtiszta brutalitásnál!"

A zenekar Lucker emlékére rendezett speciális koncertjét megörökítő Ending Is The Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show DVD február 18-án jön ki Észak-Amerikában és egy hónappal később Európában. Az új stúdióalbum nyáron érkezik a Nuclear Blast gondozásában.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2014-02-03 11:22
Ki lesz a leg leg leg . . . ?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.