Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Armageddon: még egy friss szerzemény a kisebbik Amott zenekarától

0529armageddonMég egy dalt mutatott be a Captivity & Devourment című új Armageddon-albumról Christopher Amott. A banda új nagylemezéhez még mindig nincs pontos megjelenési dátum, de vélhetően valamikor ősszel érkezik. A zenekar új dobosa Veress Márton, akit a Pokolgépből lehet ismerni.

Ismét új felállásban tért vissza a színre az Arch Enemyből ismert Chris Amott csodagitáros saját csapata, az Armageddon. A banda 1997-ben jelentette meg debütjét Crossing The Rubicon címmel, amelyet 2000-ben követett az Embrace The Mystery, majd 2003-ban a Three. Chris az Arch Enemy miatt sosem tudott teljes gőzzel a bandára koncentrálni, de most már csak itt játszik, hiszen bátyja, Mike oldalán Nick Cordle váltotta. Az Armageddon ennek megfelelően ismét él és virul, és az év második felében Captivity & Devourment címmel a negyedik albumuk is megjelenik. Ennek címadó dalához már a szöveges videó is elkészült korábban, most pedig egy Thanatron című számot is bemutattak. Az albumra amúgy tíz dal kerül majd fel.

Az Armageddon felállásában Matt Hallquist énekel, a tiszta énekért maga Chris felelős, a másodgitáros Joey Concepcion, a basszer pedig Sara Claudius. Ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy a banda új dobosa Veress Márton, a Pokolgép ütőse.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sanctus 2014-07-16 19:17
Ezek olyan kis háttérben elmegy, de semmi extra számok. Nem mondom, Chris nem felejtett el gitározni (Marci pedig jó kis témákat üt), csak valahogy a technika mellett eltűnt a DAL.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.