Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Arch Enemy, Behemoth, Carcass: egy teljes évet csúszik a turné, így a magyar koncert is

0823europeansiegeA vírushelyzet miatt nem tartják meg idén az Arch Enemy, a Behemoth és a Carcass közös turnéját, ugyanakkor a körút szerencsére nem is marad el. A budapesti állomás 2022. október 16-án lesz.

Brutálisan erős összeállítású turné szelte volna át idén ősszel Európát: a European Siege keretében társult headlinerként tervezte körbejárni a kontinenst az Arch Enemy és a Behemoth, különleges vendégként a Carcass legénységével, illetve nyitóbandaként az Unto Othersszel, akik nemrég váltottak át erre a névre az Idle Handsről. Az ismét emelkedést mutató COVID-esetszámok miatt a zenekarok ugyanakkor elhalasztották a körutat jövő őszre, így az eredetileg idén október 19-én, a Barba Negrában esedékes budapesti buli is csúszik: az új dátum 2022. október 26. lesz.

A 2021. október 19-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra is. Ugyanakkor, ha az új dátum nem megfelelő, természetesen a visszaváltásra is van lehetőség a vásárlás helyszínén 2021. szeptember 19-én éjfélig. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva kell jelezni. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.