Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aquiles Priester a W.A.S.P. új turnédobosa

0615aquilesAquiles Priester lesz a W.A.S.P. dobosa a szeptemberben startoló speciális turnén. A csapat a huszonöt éve megjelent The Crimson Idol lemez köré építi a koncerteket.

1992-ben jelent meg a W.A.S.P. történetének leggrandiózusabb vállalkozása, a The Crimson Idol, amely ugyan nem lett átütő kereskedelmi siker, Blackie Lawless azonban azóta is karrierje magnum opuszaként tekint az anyagra. A lemez dalai hagyományosan kiemelt szerepet kapnak a W.A.S.P. koncertprogramjában, sőt, a tizenöt éves évfordulón már szenteltek az anyagnak egy tematikus turnét is, amely Budapestet is elérte. Tíz évvel később Blackie megismétli a kört, és az album – elméletileg – még idén megjelenik egy teljesen új, tokkal-vonóval újravett változatban, amelyhez egyben hozzácsapják a sztorit feldolgozó, majdnem egyórás filmet is DVD-n. Az anyag érdekessége, hogy három olyan dal is felkerül majd rá, amelyek már az eredeti sztorinak is részei lettek volna.

A turné szeptember 25-én startol Göteborgban, hozzánk legközelebb pedig a bécsi Arenában lehet megnézni a zenekar november 26-án. Most azt is bejelentették, hogy a dobok mögött Aquiles Priester ül majd a bulikon, aki korábban többek között az Angrában és a Primal Fearben is bizonyított.

 

Hozzászólások 

 
#1 TattooedAngel 2017-08-23 19:13
Jönne még valaki rajtam kívül?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.