Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban jelenik meg a Junkyard visszatérő albuma

Igen hosszú kihagyás után új lemezzel jelentkezik a Junkyard. A zenekar első friss szerzeményét máris meg lehet hallgatni.

0312junkyard

junkyard_cNoha a 2000-es évek eleje óta hivatalosan ismét léteznek, sőt, kisebb-nagyobb hézagokkal koncertezgetnek is mindenfelé, utoljára 1991-ben adott ki kizárólag friss dalokkal teli, új nagylemezt a Junkyard Sixes, Sevens And Nines címmel. Most azonban megérkezik a folytatás – vagy inkább egy új fejezet kezdete – április 21-én. A High Water című lemezre tizenegy friss szerzemény kerül fel a ’80-as évek végén kultikus rangra emelkedett dirty rock’n’rollerektől, olyanok, mint a Styrofoam Cup, a W.F.L.W.F. vagy a Cut From The Same Cloth, amely alább máris meghallgatható. A kiadó az Acetate Records lesz.

A Junkyard két éve már egyébként kiadott két új dalt, amelyek közül a Fadedhez klip is készült, és jelenlegi felállásukban David Roach énekes, illetve Patrick Muzingo dobos képviseli az 1989-es debütáló albumon játszó fogatot. További társaik Todd Muscat basszer, aki először a ’90-es évek elején játszott náluk, de a 2000-es reunion óta stabil tag, akárcsak Tim Mosher gitáros. Az ötödik zenész pedig egy igazi legenda Brian Baker személyében, akit a legtöbben a Bad Religionből ismernek, de kevesen tudják róla, hogy annak idején, a Minor Threat után a Junkyardban is alapembernek számított.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.