Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Appice dobbantott a Kill Devil Hillből, Kelly az új dobos

Két album és több turné után, különösebb indoklás nélkül távozott a Kill Devil Hill soraiból Vinny Appice. Rex Brownék egy szintén jól ismert figurát ültettek a dobos helyére Johnny Kelly (korábban Type O Negative és Danzig, ma A Pale Horse Named Death) személyében.

„Nagyszerű kaland volt ez az elejétől fogva, de most elérkezett az idő, hogy elváljanak az útjaink, és külön játsszuk tovább a zenét, amit annyira szeretünk”, kommentálta a szakítást meglehetősen szűkszavúan Vinny, akinek természetesen társai is minden jót kívánnak. „Roppant izgatott vagyok, amiért én kerültem a fedélzetre”, mondja Johnny Kelly. „Rajongó vagyok, amióta csak megjelent a debütáló lemez, és régóta ismerem a srácokat. Az is nyilvánvaló, hogy nagyon messzire ér az elődöm árnyéka, de készen állok a kihívások teljesítésére.”

A második albumát Revolution Rise címmel tavaly megjelentetett csapat április első napjaiban áll majd először színpadra Johnnyval, majd egy ausztrál kör vár rájuk a Killswitch Engage vendégeként. Ezután további észak-amerikai koncertek következnek. Appice dobolását legközelebb a WAMI projekt első lemezén lehet majd hallani.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 BSND 2014-03-11 11:02
Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem simán benne van, hogy ez a banda nem lett akkora siker, mint amihez Appice szokva van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.