Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anyázással és nyilvános fenyegetőzéssel reagált Sebastian Bach egy kedvezőtlen koncertkritikára

0504bierkMegfenyegetett és melegebb égtájakra küldött egy újságírót a Facebookon Sebastian Bach egy negatív hangvételű koncertbeszámoló miatt. A Skid Row ex-frontembere éppen a Santa Cruzzal turnézik Észak-Amerikában.

Április 27-én, a floridai Jacksonville-ben indult Sebastian Bach sepciális amerikai turnéja, amelyen az énekes részben akusztikus koncerteket is ad, de máris áll a bál egy kedvezőtlen beszámoló miatt, amelyet a The Great Southern Brainfart nevű orgánum szerzője, Don De Leaumont követett el az április 28-ai Johns Creek-i buliról. „Annyira hangnemen kívül énekelt, hogy már vártam Randy Jacksont, amint kijön, és azt mondja: hé, tesókám, ez kicsit necces volt! (Randy Jackson zeneszerző/producer/basszusgitáros az American Idol zsűritagja volt – a szerk.) Tényleg fájdalmas volt szembesülni vele, hogy ez a fickó, aki egykor az egyik kedvenc metalénekesem volt az egyik kedvenc metalbandámban, lecsúszott a cirkuszi haknizás szintjére. A koncert javarészében még a zenésztársai is megvető arccal játszottak, mintha még annak is alig örülnének, hogy egyáltalán felvehetik a gázsijukat utána.”

Sebastian Bachot persze nem olyan fából faragták, akinek csak úgy be lehet szólni, így egyenesen a The Great Southern Brainfart facebookos oldalán kommentelt be a cikk alá személyes profiljával, Sebastian Bierkként, leseggfejezte a szerzőt, majd jól meg is fenyegette Don De Leaumont-t. „Tarstd magad távol tőlem, baszd meg, ha jót akarsz! Minden ismerős zenekarnak meg fogom mondani, hogy egyetlen kibaszott koncertre se írjanak fel, ahová el akarsz menni!” Némi oda-vissza vitázgatás után De Leaumont ezt írta Bachnak: „Bocs, haver, a rajongód voltam. Mindig, minden körülmények között védelmembe vettem a Skid Row Slave To The Grind-korszakát, de nézzünk szembe a tényekkel, ember: már nem vagy képes ugyanarra. Teljesen egyértelműen énekeffektekre támaszkodsz, és egy hisztis köcsög vagy. És nyilván fáj az igazság.” „Igen, ez volt a reakció a My Michelle felvételeire is, amit Axl Rose-zal énekeltem a múltkor”, válaszolta erre Bach. „Hogy elvesztettem a hangomat. Menj a picsába. Posztolok majd videókat erről a koncertről, amiről írtál, és mindenki látja majd, mekkora lúzer vagy.”

Az alábbi felvételekből mindenki eldöntheti, kinek volt igaza.

 

Hozzászólások 

 
+3 #15 nikfisz 2016-05-04 22:36
Akkor is egy hatalmas rock n roll fazon,és kurvára kevés van már ilyenből!A 2009es diesel-es koncertje meg nagyon király volt!
Idézet
 
 
+3 #14 tónyó 2016-05-04 18:55
Idézet - axl:
AKI KURVÁNAK ÁLL NE CSODÁLKOZZON, HA MEGBASSZÁK!!!!! !

erről van szó, ha kiállsz a szinpadra készüljél fel a negatív kritikákra is, ne csak a hízelgésre.
Idézet
 
 
+3 #13 deniro2 2016-05-04 15:21
SB mindig ilyen volt. Hangja is hol van, hol nincs, ahogy épp kijön aznap. Azt azért sajnálom, hogy az utolsó lemezére elég sok fülbántó cucc is felkerült, ami kissé érthetetlen, mert, ha a hangja megy is el, füle azért még maradt kettő...
Idézet
 
 
+10 #12 axl 2016-05-04 14:13
AKI KURVÁNAK ÁLL NE CSODÁLKOZZON, HA MEGBASSZÁK!!!!! !
Idézet
 
 
+1 #11 Codename333 2016-05-04 14:11
hát mondhatni független emberként(mivel nem nagyon szokott érdekelni bach picsogása de ezen most jót nevettem).Szerintem a újságírónak volt igaza...a show nem lehetett rossz ahogy nézem de sztem sem énekelt jól....persze értem én h a negatív kritika szarul esik az embernek de azért kicsit messzire ment most.Vagy ne mennyen fel facebookra :D ennyi....
Idézet
 
 
+5 #10 Lestat 2016-05-04 12:48
Pedig tényleg hangnemen kívül énekelt és mintha a levegővel is gondjai lennének... Kár mert én is bírom a csávót akármekkora f.kalap is:)
Be kéne iratkoznia neki is a vocal trainerhez aki Axl haverja hangját is felhozta a reunionra.
Idézet
 
 
+8 #9 bogar 2016-05-04 11:46
Ez olyan értelmetlen.
Sebastian egy ilyen fazon, az újságírók meg ilyeneket írnak. Ez van.
Konkrétan ebben a helyzetben mindketten faszok.
Idézet
 
 
+10 #8 RobertThorn 2016-05-04 11:06
Ez az Agyfingos fószer inkább ivott volna még fél pohár sört és próbált volna még lazítani jobban, és akkor talán mindjárt nem köszörülte volna a nyelvét egy olyan énekteljesítmén yen (legalábbis a linkelt videók alapján), amiben igazából semmi ordenáré kivetnivalót nem hallok, habár én nem is ismerem SB dalait. A felvételeket nézve szerintem minden adott volt hozzá, hogy mindenki elégedetten távozzon.

Viszont az a bazmegelős stílusú válaszkomment Bachtól nem rock&roll, hanem gáz. Majdnem az ötödik x-et betöltvén ezt illene már elegánsabban kezelni.
Idézet
 
 
+1 #7 george 2016-05-04 10:55
Olvasd vissza,hogy hakni=Bon Jovi összefüggésről senki sem írt itt...te olvastad ki valahogy...én a Mötley Crüe hakniról írtam,amit a millió robbanás és fény,tűzijáték ellenére is fenntartok:)....hogy van-e Bon Józsinak hangja,vagy nincs?Ja ezen sosem fogunk összeveszni,mer t mindketten tudjuk,hogy nincs:)
Idézet
 
 
+7 #6 TattooedAngel 2016-05-04 10:52
Igen, egy hamis szar ez az egész. Csakhogy egy dolgot felejt el mindenki: még fénykorában sem tudta mindig azt hozni, amit lemezen... Vagy 15 éve jelent meg a Bring 'em Bach Alive koncertlemez, ott sem énekelt jobban. Vannak jobb és rosszabb napjai, ez épp egy rosszabb volt.
Idézet
 
 
+4 #5 Draveczki-Ury Ádám 2016-05-04 10:42
Idézet - george:
Egy szóval sem mondtam,hogy JBJ koncert hakni volt....csak a három úriembernek sajnos nulla hangja (maradt)sincs már,amit megint csak sajnos rendszeresen bizonyítanak....bocs Ádám,de a Bon Joviban csak Sambora tud énekelni...igaz ő nagyon...Peace:)

Olvasd vissza, amit írtam JBJ hangjáról. :)
Idézet
 
 
+2 #4 george 2016-05-04 10:29
Egy szóval sem mondtam,hogy JBJ koncert hakni volt....csak a három úriembernek sajnos nulla hangja (maradt)sincs már,amit megint csak sajnos rendszeresen bizonyítanak....bocs Ádám,de a Bon Joviban csak Sambora tud énekelni...igaz ő nagyon...Peace:)
Idézet
 
 
+8 #3 Draveczki-Ury Ádám 2016-05-04 09:47
Idézet - george:
Vajon mit írhat ez a "mókus" Vince Neil,Jon Bon Jovi,Stephen Pearcy hármasról?:)

JBJ hakni lenne a háromórás koncertjeivel??? Ne viccelj már! Nekem aztán tényleg egy lemeze sem tetszett több mint húsz éve, de a 2011-es bécsi koncertet csakis zseniálisként tudom jellemezni. Igaz, neki régen sem volt hangja, Sebbel ellentétben :) Aki amúgy a hangtalanságátó l eltekintve ma is az egyik legzseniálisabb frontember a világon.
Idézet
 
 
+1 #2 Kapor 2016-05-04 09:15
ripacs
Idézet
 
 
+12 #1 george 2016-05-04 09:06
Ok,Sebastian nem tud már úgy énekelni,mint mondjuk 25 évvel ezelőtt...de én láttam tavaly élőben és hihetetlen energiával,hitt el dolgozott,egy percig sem éreztem,hogy hakni lenne...ellenben a Mötley Crüe totál hakni volt,amit még Tommy Lee sem tudott megmenteni...mikor ezt a hírt olvastam,csak egy kérdésem volt:Vajon mit írhat ez a "mókus" Vince Neil,Jon Bon Jovi,Stephen Pearcy hármasról?:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.