Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: Londonban rögzítik az új DVD-t

Teljes egészében rögzíti március 15-ei londoni koncertjét az Anthrax egy DVD kiadvány céljából – jelentette be Scott Ian gitáros. A zenekar június elején több európai fesztiválon is játszik, de Magyarországhoz - legalábbis a jelen állás szerint - sajnos nem merészkednek igazán közel...

A sokéves vállalhatatlan felvezetést követően az Anthrax az utóbbi évek egyik legparádésabb visszatérését produkálta a tavalyi Worship Music lemezzel, amely a világ minden táján óriási sikert aratott (és nem mellesleg a Shock! szerkesztőségi összesítője szerint is 2011 legjobb albuma volt). A csapat az elmúlt hónapokban komoly sikerrel turnézott Észak-Amerikában a Testament és a Death Angel társaságában, majd februárban két argentin bulit nyomtak szintén komoly teltházak előtt, igaz, utóbbi dátumokon a Shadows Fall ütős Jason Bittner helyettesítette az édesanyját nemrég elvesztő Charlie Benantét. Bittner már két 2006 januári bulin is beugrott Charlie helyére, amikor a dobosnak gyermeke született. Az Anthrax immáron Európában van, egyelőre azonban csak brit bulik várnak rájuk, illetve egy moszkvai fellépés március 18-án.

A brit koncertek közül a már előre teltházas londoni showt a banda teljes egészében filmre veszi egy hamarosan megjelenő DVD-hez. Ez már a harmadik újkori koncertvideójuk lesz Joey Belladonnával a fronton, hiszen 2005-ben kiadtak egy Alive 2 című gyűjteményt, és a 2010-es, csak az Egyesült Államokban több mint 100 ezer példányban elkelt The Big Four: Live From Sofia, Bulgaria kiadványon is szerepeltek.

Az Anthrax áprilisban a Távol-Keleten és Dél-Amerikában turnézik, majd június elejétől ők is ott lesznek az európai fesztiválok egy részén. Rossz hír, hogy aki látni akarja őket, annak a dolgok mostani állása szerint június 1-én Nürnbergbe, a Rock Am Ringre vagy június 3-án Nurembergbe, a Rock Im Parkra kell elutaznia Scottékért, ennél közelebb ugyanis nem játszanak hozzánk. A nagy nyári magyar fesztiválokon szintén nem érdemes Anthrax koncertben reménykedni, a banda ugyanis június 30-tól egészen augusztus elejéig az amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem turnén játszik a kisszínpad főbandájaként.

Az Anthraxhez kapcsolódó hír, hogy a banda legklasszikusabb lemeze, az Among The Living március 22-én lesz huszonöt éves. Az albumról aznap mi is megemlékezünk majd a Klasszikushock rovatunkban.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 csak egy fan 2012-03-14 22:43
veled van a baj. nyugodj meg.
Idézet
 
 
-6 #1 neal and jack and me 2012-03-14 13:03
biztos velem van a baj, de nekem egyáltalán nem jön be ez a worship m.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.