Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo: „Lemmy megragadta a mikrofont, és belevágta egy srác arcába”

Szerencsétlen balesetnek tartja a Lamb Of Goddal Csehországban történteket Kerry King és Phil Anselmo, akiket a szeptember 7-ei New York-i Metal Masters IV előtt kérdeztek meg a témáról egy interjúban. Anselmo szerint Randy Blythe letartóztatása biztosan kihat majd a zenekarok hozzáállására is a cseh bulikkal kapcsolatban.

„Valójában úgy hangzik ez az egész, mintha csak itthon történt volna", mondta Kerry King az Attention Deficit Deliriumnak. „Ezek az idióta szarságok Amerikára jellemzőek, itt tudsz beperelni akárkit akármiért. Azért is lepett meg pokolian a dolog, mert elsősorban amerikaiaktól várnám, hogy ó, ez az ember hozzámért, most jól beperelem. Egyszerűen imádunk pereskedni." „Nagyon sajnálom, hogy meghalt az a srác", tette hozzá Anselmo. „De ha valaki számos ugrás után ismét leugrik... Úgy értem, ha felmész a színpadra egy metal bulin, tíz esetből kilencszer a deszkák széléről ugrasz. Ő leesett és beverte a fejét. Nem vagyok sem ügyvéd, sem zsaru, de létezik egy olyan dolog, amit szabad akaratnak hívnak, és ha valaki ilyet csinál, az számomra véletlen halálnak számít. Akármi is történt Randyvel, hihetetlenül szerencsétlen dologról van szó, és komolyan, őszintén úgy gondolom, hogy mindenkire hatással lesz, aki csak koncertezni megy Prágába. Ki akar majd ezután Prágában játszani az extrém metal bandájával, ahol a kölykök borítékolhatóan megvadulnak majd?"

Persze nincs új a nap alatt: Phil felidézett egy régi esetet a történtek kapcsán. „1984-ben vagy 1985-ben elmentem megnézni otthon, New Orleansben az Agnostic Frontot és a Motörheadet. A Motörhead úgy három dalon lehetett túl, amikor Lemmynek majdnem kiverte a fogait a saját mikrofonja, mert a kölykök teljesen megvadultak – én is egy voltam közülük. Ő viszont dühös lett, megragadta a mikrofont, és belevágta egy srác arcába, mire annak teljesen feldagadt a szeme. A gyerek utána kiment, és megzúzta a banda buszát, betörte a szélvédőt. Beszéltünk később Lemmyvel erről, és még ma is kibaszott dühös amiatt a koncert miatt. Egyszerűen nem tetszett neki, hogy a srácok felmásztak a színpadra és lökdösték a mikrofonját, mert zenélni szeretett volna. Egyszer le is ment a koncert közben, és csak később jött vissza. Nekem és Mike Williamsnek, az Eyehategod énekesének, akivel elmentem a bulira, a circle pit egy csodálatos forgatagnak tűnt. A Motörheadnek viszont nem jött be. Szerencsétlenül jött ki a dolog..."

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 ujper 2012-09-20 14:35
Micsoda bulvárcím...

A fehércsíkláz c. könyvben (amit mindenkinek melegen ajánlok) van pár érdekes színpadi sztori az ilyen esetekről. Megértem, hogy Lemmy ideges (volt/van/lesz), ha ilyesmi történik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.