Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Angel Of Fire: kiadatlan demódal a Temple Of The Dogtól

Szeptember 30-án jelenik meg a UMe gondozásában a Temple Of The Dog egyetlen albumának huszonöt éves jubileumi újrakiadása. A Brendan O’Brien által újrakevert anyagról most meghallgatható egy újabb különlegesség.

0418tod2

Egy Angel Of Fire című, eddig ismeretlen dal demóját mutatták be a Temple Of The Dog első nagylemezének közelgő jubileumi újrakiadásáról. A kiadványon emellett több érdekesség is helyet kap: az újrakevert eredeti album mellé odacsaptak három eltérő, Adam Kasper által készített mixet a Say Hello 2 Heavenből, a Wooden Jesusból és az All Night Thingből, de a dupla kiszerelésű csomag második CD-je rejti majd az igazi kuriózumokat. Az itt szereplő hét demófelvételből öt kiadatlan volt eddig, két dalt pedig soha nem hallhattunk még: ezek egyike a pár hete már ismert Black Cat, a másik pedig a most bemutatott Angel Of Fire. Emellett szintén megkapjuk öt lemezes dal stúdiós felvételét, amelyeket szintén újrakevertek. A csomaghoz egy DVD is jár majd, rajta régebbi és újabb koncertváltozatokkal.

A Soundgarden és a Pearl Jam tagjaiból álló zenekar öt amerikai városban – Philadelphiában, New Yorkban, San Franciscóban, Los Angelesben és természetesen Seattle-ben – játszik majd élőben novemberben, és ha hihetünk Mike McCreadynek, aktivitásuk nem fog kimerülni ennyiben. „Remélem, hogy amennyiben ezek a bulik jól mennek, több is várható a jövőben”, mondta a gitáros a Rolling Stone-nak. „Nagyjából egyébként ez az oka is annak, miért nem hosszabb körre indulunk: mert ez most még csak amolyan terepszemle. Remélem, átjutunk majd Európába is. Minden azon múlik, mennyire élvezzük majd a koncerteket mi magunk, illetve mennyit nyernek ebből a nézők…”

Érdekesség, hogy a természetesen percek alatt megtelt őszi bulikon a jelenlegi állás szerint nem lesz ott Eddie Vedder.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.