Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anette Olzon: „Sosem voltak bennem ellenséges érzések Tarjával szemben”

0901anetteMiközben a Nightwish remekül elvan a még mindig csak beugrói státuszban kisegítő Floor Jansennel, a csapatból lassan egy éve kipenderített Anette Olzon elárulta: mostanában legszívesebben elődje, Tarja Turunen frissen megjelent albumát, a Colours In The Darkot hallgatja.

„Egy nagyszerű albumot hallgatok a reggeli kávém mellé, ez pedig Tarja új albuma, a Colours In The Dark", írta blogjában Anette Olzon. „Annyit tudok mondani, hogy ha szereted Tarját, vedd meg ezt a lemezt. Tényleg ez az eddigi legjobbja, pedig mindegyiket szeretem. Most azonban egyértelműen megtalálta a saját stílusát, és ez az album nagyszerűen sikerült. Különösen kedvelem a csodaszép kórusokat, Tarja hangja minden dalban tökéletes, és a gitárhangzás is óriási!"

Noha a médiában időnként tettek kísérleteket arra, hogy összeugrasszák a két ex-Nightwish énekesnőt, amikor Anette még a zenekar tagja volt, ezek sosem jártak sikerrel. „Sosem voltak bennem ellenséges érzések Tarjával szemben, és minden lemeze megvan otthon", írta a mostani bejegyzés alatt, egy rajongói felvetésre válaszoló kommentben az énekesnő. „Amit a férfiak csináltak és csinálnak a Nightwishben, azt én soha nem támogattam."

Anette Olzon jelenleg egy önálló albumon dolgozik, de egyelőre még nem tudni, mikor lehet ebből bármi is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.