Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Andreas Kisser helyettesíti Scott Iant az Anthraxben

A Sepultura gitárosa, Andreas Kisser segíti ki az Anthraxet nyolc júliusi koncerten, ugyanis Scott Ian és felesége, Pearl Aday – a rocklegenda Meat Loaf lánya – akkorra várják első közös gyermeküket. A zenekar nyáron több kiemelt európai állomáson is játszik a Big Four részeként, vagyis a Metallica, a Slayer és a Megadeth társaságában.

Andreas Kisser régi haverja az Anthraxéknek, ráadásul azután, hogy a Slayerben az Exodus gitáristen Gary Holt helyettesíti a beteg Jeff Hannemant, nyilván Scotték is érezték, hogy sokkal alább nem adhatják a dolgot… A helyettesítés mindössze nyolc dátumra szól, hiszen Andreas is elfoglalt lesz a nyáron a hamarosan új albummal jelentkező Sepultura ügyei miatt.

Az áprilisi kaliforniai Big Four koncertet követően Ázsia felé veszi útját az Anthrax legénysége. Scott Ianék először a hónap utolsó napján co-headlinerként játszanak a manilai Pulp Summer Slam 11: Resurrection nevű fesztiválon a Hellyeah és a Death Angel társaságában, május elején pedig négy koncertet is adnak Japánban Vinnie Paulékkal közösen. A Pulp Summer Slam a Fülöp-szigetek legnagyobb rockfesztiválja, mely minden évben legalább 35 ezer nézőt vonz. A tavalyi esemény főattrakciói a Lamb Of God és a Testament voltak. A zenekarra a nyáron európai fellépések is várnak, Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Svédországban szintén a Big Four részeként koncerteznek majd.Az ötösfogat emellett nagyban dolgozik régóta esedékes új lemezén is.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Guest 2011-03-10 18:24
na, két hiteltelen figura egymás helyén...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.