Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amerikai power metal legendákat hoz magával Budapestre a Hammerfall

Minden tradicionális metal rajongó számára óriási hír, hogy a Hammerfall november 28-ai budapesti koncertjén San Francisco elsőszámú US power bandája, a Vicious Rumors lesz majd a fő előzenekar. Geoff Thorpe-ék tehát az idei MetalFest után másodszorra is fellépnek Magyarországon.

Joacim Cansék a turné első szakaszára egyébként egy nem kevésbé kultikus amerikai heavy metal bandát, a hamarosan új lemezzel jelentkező Riotot viszik magukkal, a remekül sikerült idei Razorback Killerst turnéztató Vicious Rumors pedig november 27-én, tehát egy nappal a magyar buli előtt csatlakozik hozzájuk a szlovákiai Trencsénben. „Ez lesz számunkra az év fénypontja!", mondta a turnéról Geoff Thorpe gitáros. „Nyáron három fesztiválon játszottunk együtt a Hammerfall-lal, és igen megtisztelő, hogy meghívtak minket erre a körútra." A banda jelenlegi felállásában Thorpe és a másik eredeti tag, Larry Howe dobos mellett Brian Allen énekel, Kiyoshi Morgan gitározik és Stephen Goodwin basszusgitározik.

A koncerten a Hammerfall és a Vicious Rumors mellett az Amaranthe és a Deathdestruction is fellép. A jegyek november 2-ig 5900, utána 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.