Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Állatvédő album Ted Kirkpatricktől, nagy nevek seregével

1009tcOnward To Freedom címmel jelentet meg önálló nagylemezt Ted Kirkpatrick, a Tourniquet überdobosa. A zenész albumának összekötő témája az állatvédelem, méghozzá minden összefüggésben: a dalok azt boncolgatják, hányféle módon pusztítja, kínozza, vérezteti ki az állatvilágot az emberiség.

„Mindig is nagyon sokat számított nekem, mi történik az állatokkal, méghozzá minden állattal”, mondja Kirkpatrick. „Jelenleg éppen egy erőteljes ébredés tanúi vagyunk a világon: kezdünk rádöbbenni arra, hogy nem csak mi, emberek keresünk és érdemlünk brutalitástól, szenvedéstől és elnyomástól mentes életet. Az Onward To Freedom a minden élőlény iránti, általános részvétet hivatott felkelteni.”

A nemes ügy mellé komoly nevek álltak oda: énekfronton többek között szerepel a lemezen Michael Sweet (Stryper), Doug Pinnick (King’s X), Luke Easter (Tourniquet), a gitárfrontot pedig olyan nevek erősítik, mint Marty Friedman, Chris Poland, Bruce Franklin (Trouble), Rex Carroll (Whitecross), Tony Palacios (Guardian) és természetesen Aaron Guerra (Tourniquet). A lemez narrátori szerepét a hétszeres Emmy-győztes színész, Ed Asner vállalta magára.

Az Onward To Freedom november 11-én jelenik meg a Tourniquet saját kiadójánál, a Pathogenicnél. A címadó szám alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.