Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alice Cooper nyitja a wackeni DVD-sorozatot

Október 20-án jelenik meg Alice Cooper új, élő DVD-je. Az énekes tavalyi wackeni fellépését örökítette meg az igen látványos felvételen.

Raise The Dead - Live From Wacken címmel érkezik október második felében Alice Cooper új DVD-je, amely egyben egy új sorozat kezdete is a UDR kiadónál: a cég innentől kezdve zsinórban adja majd ki a különböző előadók wackeni fellépéseit. A kiadványok bevételei részben a Wacken Foundationt gazdagítják majd, amely fiatal hard rock- és heavy metal-zenekarok támogatására jött létre: az alapítvány minden eladott hanghordozó után egy euróban részesül. A Raise The Deadet tavaly augusztus 3-án rögzítették, és itt még – természetesen – Orianthi Panagaris gitározott az öreg mellett a színpadon. A banda további tagjai Chuck Garric basszer, Ryan Roxie és Tommy Henriksen gitárosok, illetve Glen Sobel dobos. Alice régóta várt feldolgozáslemeze valamikor 2015 elején érkezhet, rajta négy-öt saját számmal.

Az énekes egyik legsikeresebb albumáról, a nyáron huszonöt éve megjelent Trashről itt olvashatsz bővebben.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 topferi 2014-09-13 14:53
Imádom az öreget! És koncert videóit is. Ez is nagyon jónak ígérkezik. Bár a 2005-ös montreux-i szerintem verhetetlen. Az akkori bandája volt a legjobb. Eric Singer érezte legjobban, mit kell ütni ezekhez a dalokhoz.

Nem tudom, mi lesz velünk, ha már nem lesznek ezek a nagy öregek. A mai zenekarok közül még a jobbak is elbújhatnak mögöttük.
Idézet
 
 
+5 #1 Sanctus 2014-09-13 07:54
Annyira jó lenne egy komplett fellépés csak a glam korszakra építve... bár mindegyik korszakát szeretem, de a 80as, és kicsit a 90es évek albumai miatt kezdtem rockzenét hallgatni kisgyerekként.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.