Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aldrich nagyobb szerzői szerepvállalásával készül a kettes Revolution Saints

1025rsJövő héten megkezdi második lemezének munkálatait a Revolution Saints. Doug Aldrich, Deen Castronovo és Jack Blades közös zenekarának új albuma valamikor az év második felében jelenik meg.

Olaszországban, Alessandro Del Vecchio produceri felügyelete mellett kezdi meg a munkát jövő héten új anyagán a Revolution Saints. A soraiban Jack Blades basszer/énekest (Night Ranger, Damn Yankees), Doug Aldrich gitárost (Whitesnake, The Dead Daisies, Lion) és Deen Castronovo dobost (Journey, Bad English, Ozzy Osbourne) is ott tudó trió új anyaga némiképp másképp készül, mint két éve kiadott elődje: míg a debütöt lényegében és gyakorlatilag egy személyben a Frontiers házi guruja, Del Vecchio jegyezte szerzőként, ezúttal Aldrich is alaposabban belefolyt a munkába, és közösen rakták össze a dalokat Alessandróval.

Ha már úgyis Olaszországban vannak, a Revolution Saints április 29-30-án lejátssza pályafutása első élő koncertjét is a milánói Frontiers Rock fesztiválon. Az egyelőre cím nélküli nagylemez megjelenése jelen állás szerint október elejére várható. Doug ugyanakkor addig még Budapesten is fellép a The Dead Daisiesszel, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.