Shock!

március 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Aldrich nagyobb szerzői szerepvállalásával készül a kettes Revolution Saints

1025rsJövő héten megkezdi második lemezének munkálatait a Revolution Saints. Doug Aldrich, Deen Castronovo és Jack Blades közös zenekarának új albuma valamikor az év második felében jelenik meg.

Olaszországban, Alessandro Del Vecchio produceri felügyelete mellett kezdi meg a munkát jövő héten új anyagán a Revolution Saints. A soraiban Jack Blades basszer/énekest (Night Ranger, Damn Yankees), Doug Aldrich gitárost (Whitesnake, The Dead Daisies, Lion) és Deen Castronovo dobost (Journey, Bad English, Ozzy Osbourne) is ott tudó trió új anyaga némiképp másképp készül, mint két éve kiadott elődje: míg a debütöt lényegében és gyakorlatilag egy személyben a Frontiers házi guruja, Del Vecchio jegyezte szerzőként, ezúttal Aldrich is alaposabban belefolyt a munkába, és közösen rakták össze a dalokat Alessandróval.

Ha már úgyis Olaszországban vannak, a Revolution Saints április 29-30-án lejátssza pályafutása első élő koncertjét is a milánói Frontiers Rock fesztiválon. Az egyelőre cím nélküli nagylemez megjelenése jelen állás szerint október elejére várható. Doug ugyanakkor addig még Budapesten is fellép a The Dead Daisiesszel, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.