Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alaposan megrövidült a Testament őszi európai turnéja

Tíz novemberi európai koncertet kényszerült lemondani a Testament, miután Gene Hoglannek nem voltak megfelelőek az időpontok a Dethklok elfoglaltságai miatt, a beugró Mark Hernandez pedig csak november végétől tud beugrani az oaklandi thrasherekhez. A változások következtében Grazban és Pozsonyban nem játszik a zenekar.

Hoglan eredetileg már az augusztusi, Magyarországot is érintő turnét sem tudta volna vállalni, akkor azonban közbeszólt Randy Blythe csehországi letartóztatása, ami miatt elmaradt a tervezett Lamb Of God – Dethklok – Gojira amerikai turné. A Dethklok azonban új albummal jelentkezett, aminek kapcsán komoly koncertezésbe fognak ezekben a hetekben, és mivel ez a csapat az Egyesült Államokban turnéfronton lényegesen nagyobb névnek számít a Testamentnél, a dobos számára prioritást élvez. Így aztán Chuck Billyék kényszerhelyzetbe kerültek: mivel a nyáron kiképzett beugró ember, Mark Hernandez (a képen) csak november végétől ért rá, lemondták az európai turné első tíz állomását, köztük a hozzánk legközelebbi grazi és pozsonyi fellépéseket is. A zenekar esküszik rá, hogy jövőre bepótolják a most elmaradt állomásokat, a mostani turné így mindössze nyolc koncertből áll majd.

A Dethklok új albuma, a múlt héten megjelent Metalocalypse: Dethklok Dethalbum III egyébként a Billboard-lista tizedik helyén kezdett, miután több mint 20 ezer példány talált belőle gazdára az első héten.

Chuck Billyvel készült aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.