Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alaposan kiszúrt társaival Oni Logan

Teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban Oni Logan énekes kilépett a Lynch Mobból, az egykori Dokken gitáros George Lynch zenekarából. Logan sajátosan időzített: a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon a turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését.

„Oni cserbenhagyott minket és a rajongókat is", kommentálta a történteket a Lynch Mob. „Nem teljesítette kötelességét, és ott hagyott minket a semmiben. Szomorúak és csalódottak vagyunk, de zenekarként elkötelezettek vagyunk, és eleget teszünk annak, amit vállaltunk." A bandába az utolsó pillanatba ugrott be Chaz West, a Bonham jelenlegi torka, de kényszermegoldásként az is felmerült, hogy végső esetben maga George Lynch felel majd az énekszólamokért – a gitárjával...

Oni Logan az első Lynch Mob lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, és tavaly ősszel Budapesten is fellépett a csapattal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.