Shock!

szeptember 15.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Alakul az új Unruly Child, és természetesen az eddigi legjobb lesz

Ismét új nagylemezen dolgozik a kultikus hard rock/AOR-mester Unruly Child. A zenekar legutóbbi albuma 2010-ben jelent meg Worlds Collide címmel.

0608unruly

A Frontiersnél jön ki valamikor 2017 elején az Unruly Child új, egyelőre még cím nélküli nagylemeze, amely az ötödik lesz a sorban, és ismét az eredeti felállás játszik rajta, amely 1992-ben letette az asztalra a dallamrockerek által azóta is könnyes szemmel emlegetett bemutatkozó anyagot. Marcie Free énekesnő (korábban Mark Free), Bruce Gowdy gitáros, Guy Allison billentyűs, Jay Schellen dobos és Larry Antonino basszusgitáros a friss lemez mellett egy box setet is piacra dobnak valamikor a következő időszakban: utóbbiba az eddigi négy album mellett egy extra diszk is kerül a '90-es évek elejéről származó demófelvételekkel.

Az új album valamikor jövő év elején jelenhet meg, de máris dolgozik rajta a csapat, és ha hihetünk Allisonnak, a klasszikus stílusban íródnak a dalok: „A Worlds Collide-ra érkezett reakciók, illetve a FireFesten adott koncertünk visszhangja óriási hatást gyakorolt ránk. Mindig is az Unruly Child-rajongók pozitív visszajelzéseiből táplálkoztunk kreatív szempontból, de ekkora szeretetre bizony nem számítottunk előzetesen. Így aztán most vissza akarunk forgatni mindent, amit megtanultunk, mindent amit csináltunk, hogy elkészítsük az eszenciális, legfaszább Unruly Child-albumot, ami csak valaha is létezett. Nem ejtünk foglyokat, valami óriásit akarunk!"

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 frontiers 2016-06-08 14:58
örömmébódítottá vóna, ha nem megint frontiers kiadvány lett vóna :(

annyira,de annyira kíváncsi lennék, hogy egy ilyen kariberű banda egy másik kiadónál mire lenne képes

az első lemezt meg máig könnyezem, Mak Marcie Free meg simán az újkori aor hangzást feltalálója
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.