Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akkor sem dolgoznék Weilanddel, ha nem menne jól a szólópályám”

Tőle szokatlanul nyers szavakkal hárította el Scott Weiland közeledési kísérleteit Slash, miután az énekes a közelmúltban ismét több nyilatkozatban próbálta azt a látszatot kelteni, hogy ismét együtt dolgozik a Velvet Revolverrel. A hamarosan Budapesten koncertező gitáros szerint soha többé nem fognak együtt zenélni a frontemberrel.

„Egyikünk sem tudja, miről beszél, és nem is vagyunk vevők erre", mondta Slash a Classic Rocknak Weiland furcsa nyilatkozatairól. „Igazság szerint még ennyi figyelmet sem szívesen szentelek neki... Szerintem Scottot épp most rúghatták ki a Stone Temple Pilotsból, és meg akar csípni valami mást, de mint mondtam, mi erre nem vagyunk fogékonyak. Az ajtó erről az oldalról biztosan zárva van, és alighanem arról a másikról is, szóval magára maradt. És meg is érdemli ezt. Totálisan a saját seggéből húzta elő ezt a dumát a Velvet Revolverről. Közülünk senki sem beszélt vele a témáról, talán Dave Kushner kivételével, mert régen is ő volt a zenekarban az egyetlen ember, aki tényleg közel állt hozzá. Mindent összevetve egyáltalán nincs jó munkakapcsolatunk Scott-tal. Azért is bosszant ez az egész, mert a Stone Temple Pilots rengeteg szarságon ment keresztül miatta az évek során, akárcsak mi. 2008-ban ennek vetettünk véget. Tök jól vagyok, mióta összeszedtem magam és nem turnézom Scott-tal. Akkor sem dolgoznék vele, ha a szólópályám nem menne jól."

Az évek óta tetszhalott Velvet Revolver január 12-én, a filmzeneszerző John O'Brien emlékére rendezett gálán mintegy három és fél éves szünet után ismét színpadra állt, ám akkor úgy tűnt, mindez semmit sem jelent a folytatást illetően. Weiland ezt követően tavasszal egy rádióműsorban konkrétan bejelentette, hogy visszatér a csapatba, ám Slash és Duff McKagan – saját bevallásuk szerint – már akkor sem tudtak hasonló fejleményekről.

Slash szólózenekara február 7-én a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik. További részletek a Concerto honlapján.

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 99 2013-01-07 14:24
Slash most hülye lenne abbahagyni ezt az egészet a Velvet Revolver maitt.Bár szerettem nagyon azt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.