Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akkor is szidalmaznak, ha ugyanazt csináljuk, mint előtte, és akkor is, ha változunk”

0904a7xRengeteg bírálat érte az Avenged Sevenfoldot az idei Hail To The King lemez stílusmódosítása miatt, de az anyag eredményei eddig a bandát látszanak igazolni. M. Shadows énekes egy friss interjúban elárulta: nem foglalkoznak különösebben a netes gyűlölködésekkel, mert rég megtanulták, hogy sosem lehet igazuk.

„Minden lemeznél megkapjuk a fikát”, mondta Shadows a Front magazinnak. „Akkor is szidalmaznak, ha ugyanazt csináljuk, mint előtte, és akkor is, ha változunk. Amikor a Waking The Fallen után megjelent a City Of Evil, igazi szarvihar kerekedett. Mi nagyszerűnek tartottuk a lemezt, de az emberek azt mondták: ez kurva szar, és eladtuk magunkat. Miközben azon a lemezen a tizenegyből talán nyolc több mint nyolc perces… Szóval ez egy olyan helyzet, amiből egyszerűen nem lehet győztesként kijönni. Persze soha életemben nem szóltam be a fórumokon ezeknek az embereknek. Konkrétan soha életemben egyetlen fórumhozzászólásom sem volt. Amennyiben valaki nem akar fizikailag is megtámadni, egyáltalán nem érdekel, mit csinálnak mások. Nem akarok olyan seggfej lenni, aki azt üvöltözi, hogy megvan a kibaszott IP-címed, és kurvára megtalállak, meg ilyenek… Ez nekem egyáltalán nem fontos.”

A zenekar az utóbbi időszakban sok bírálatot kapott a tagok nyilatkozatai miatt is, amelyben azt mondták, ők akarnak lenni a világ legnagyobb bandája. Shadows ezt a témát is tisztába tette. „Néha nekünk szegeznek valami olyan kérdést, hogy a Maiden meg a Metallica nem lehet örökké a Download headlinere, szóval srácok, ti lesztek a következők? Én pedig egy pina lennék, ha azt válaszolnám erre, hogy nem, mert nagyon szeretném, ha összejönne mindez – még úgy is, hogy tudom: ha igent mondok, önhitt fasznak tűnök majd. Az őszinte válasz pedig az, hogy a rajongók döntenek, akarnak-e látni minket, amint továbbvisszük a stafétát. Valakinek muszáj ezt megtennie, mert nem lehet minden fesztivál főzenekara a Maiden, és nem lehetséges az sem, hogy csak ismeretlen metal csapatok játsszanak headlinerként a kisebbik színpadokon, miközben az adott fesztivál igazi főattrakciója a Mumford & Sons meg a The Lumineers. A metalnak több emberhez kell eljutnia, szóval a rockzenének igenis jó, ha vannak nagyobb bandák. És az amerikai rádiós csapatok nem alkalmasak erre a szerepre, mert olyan igazi, klasszikus hatásokkal rendelkező metalra van szükség, amely hű maradt a műfaj igazi lényegéhez. És én bizony benne vagyok, hogy mi legyünk ez a banda.”

Az utóbbi dilemma egyébként az interjú elkészítése óta eldőlt: az Avenged Sevenfold a június 13-ai nyitónapon a Download főzenekaraként játszik Doningtonban.

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 Mrs.Shadows 2016-04-23 09:52
Az a vicc, hogy nem lehet a mai emberekkel jót tenni. Igaz amit mondanak. Ha ugyan azt csinálják mint eddig akkor le vannak ugatva h már unalmasak. Ha újitanak az a baj......:)
Idézet
 
 
+4 #3 NOLA 2013-11-07 11:09
Ezek akarják átvenni a stafétát a Maidentol, meg a Metallicatól?!?!
Kulonosebb bajom nincsen veluk, no de azért no...:-)
Idézet
 
 
+11 #2 bogar 2013-11-07 10:27
Az a nagy büdös igazság, hogy minden kritikát megértek az új lemezzel kapcsolatosan, de megjelenése óta ez pörög az autóban és még nem unom! :-)
Idézet
 
 
+5 #1 a.75 2013-11-07 09:09
Ilyen ez a popszakma :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.