Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akiknek adok a véleményére, azok szerint nagyon jó a Lulu"

Lars Ulrich egyelőre nem tud kellő távolságból nyilatkozni a Lou Reeddel közös Lulu lemezről, de akinek ad a véleményére, azok szerint az album nagyon jó – mondta a dobos egy most nyilvánosságra hozott interjúban.

„Adhatnék erre a kérdésre valami rizsázós választ, de nem szeretek így hozzáállni a dolgokhoz", válaszolta Lars a brazil Wikimetal azt firtató kérdésére, hogy miért készítették el Lou Reeddel közösen a Lulu lemezt. „Ez az egész a Metallica szabadságáról szól. A zenekar sikere lehetővé teszi számunkra az ilyen típusú dolgokat is. Kizárólag a fél évvel későbbi interjúkban jöttek elő a miértek – én soha nem is gondolkodtam ezen. Lou Reed megkérdezte, akarunk-e lemezt készíteni vele, mi pedig igent mondtunk. És nem hinném, hogy a dolgoknak ennél bonyolultabbnak kellene lenniük. Amikor egy-két éven belül kijön majd az új Metallica album, biztosan lesznek további válaszaim is a témát illetően, de egyelőre még nem vagyok kellő távolságban a dologtól. A zene nagyon egyéni – függetlenül attól, hogy jó vagy rossz értelemben kell ezt most venni, mert még ezt sem tudom egyelőre biztosan. Azok szerint, akiknek adok a véleményére, nagyon jó a lemez."

Ulrich hozzátette: harminc év után egyszerűen muszáj hasonló húzásokat is bevállalniuk, ha életben akarják tartani a bandát. „Ha mindig csak ugyanazt és ugyanazt csináljuk, automatikussá válik a dolog, mintha robotpilóta vezetné a gépet. Én nem szeretném, ha a Metallica ilyenné válna. Tudom, hogy sokan elvárnák, hogy kétévente lemezt jelentessünk meg, de ezt sem akarom, és nem is mozgat, hogy így cselekedjünk."

A Lulu eladási eredményei messze elmaradtak a Metallicától megszokottaktól: az album megjelenése óta több mint 100 ezer példányban kelt el világszerte, ez azonban jóformán semmi, hiszen a banda a legutóbbi Death Magneticből is majdnem 7 milliót értékesített.

A Metallica májustól ismét Európában koncertezik, és minden koncerten elejétől végéig eljátsszák majd legsikeresebb albumukat, a fekete lemezt. Magyarországhoz legközelebb a jelenlegi állás szerint május 8-án Belgrádban vagy június 10-én Nickelsdorfban lehet elcsípni őket.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Sanctus 2012-02-09 08:29
"Adhatnék erre a kérdésre valami rizsázós választ, de nem szeretek így hozzáállni a dolgokhoz"

No, oszt' ugyan mióta nem?
Idézet
 
 
+7 #3 Mr. Cool 2012-02-07 18:11
És mind süket?
Idézet
 
 
+5 #2 Equinox 2012-02-07 16:14
Elsőre úgy olvastam, h "azoknak adok a véleményére, akik szerint jó a Lulu" - bár ez így is igaz lenne :))
Idézet
 
 
+5 #1 Venomádi 2012-02-07 15:33
Akkor azok gondolom a projekt maradék tagjai meg egy két stoner akinek már édes mindegy hogy mi kerül a hallójárataiba.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.