Shock!

szeptember 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár a többi tag fia is lehetne az Asia új gitárosa

Egy társainál jóval fiatalabb, ám máris elismert gitárvirtuóz került az Asia soraiba a héten távozott Steve Howe helyére Sam Coulson személyében. A zenekart nem rogyasztotta meg Howe távozása, még idén új lemezzel jelentkeznek Valkyrie címmel.

Sam Coulson lett az Asia új gitárosa, ami azért is pikáns, mert a gitáros még harmincadik születésnapját sem ünnepelhette meg, vagyis amikor a csapat első hatalmas sikereit aratta a Heat Of The Moment dallal 1982-ben, még meg sem született. Mindez persze nem jelent sokat, az új ember érkezéséről szóló közlemény szerint a hangulat óriási, Coulsonnak megvan hozzá a tehetsége, hogy kitöltse Howe csukáit. Az első közös fellépés ráadásul igazi mélyvíz lesz számára, mert nem valami kis klubban nyomnak vele bemelegítő bulit, hanem a Sweden Rock Fesztiválon, több tízezer ember színe előtt lépnek először színpadra az új felállásban.

A Valkyrie album valamikor 2013-ban jelenik meg a Frontiers gondozásában. Coulsont az alábbi videóban maga Paul Gilbert interjúvolja meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.