Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár a többi tag fia is lehetne az Asia új gitárosa

Egy társainál jóval fiatalabb, ám máris elismert gitárvirtuóz került az Asia soraiba a héten távozott Steve Howe helyére Sam Coulson személyében. A zenekart nem rogyasztotta meg Howe távozása, még idén új lemezzel jelentkeznek Valkyrie címmel.

Sam Coulson lett az Asia új gitárosa, ami azért is pikáns, mert a gitáros még harmincadik születésnapját sem ünnepelhette meg, vagyis amikor a csapat első hatalmas sikereit aratta a Heat Of The Moment dallal 1982-ben, még meg sem született. Mindez persze nem jelent sokat, az új ember érkezéséről szóló közlemény szerint a hangulat óriási, Coulsonnak megvan hozzá a tehetsége, hogy kitöltse Howe csukáit. Az első közös fellépés ráadásul igazi mélyvíz lesz számára, mert nem valami kis klubban nyomnak vele bemelegítő bulit, hanem a Sweden Rock Fesztiválon, több tízezer ember színe előtt lépnek először színpadra az új felállásban.

A Valkyrie album valamikor 2013-ban jelenik meg a Frontiers gondozásában. Coulsont az alábbi videóban maga Paul Gilbert interjúvolja meg.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.