Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akad néhány messzebbre merészkedő dalunk, amelyek nagyon kísérletezősek”

0727qrUtoljára 2015-ben jelentetett meg új albumot a Queensyrche, így lassan itt az ideje elgondolkodni a Condition Hüman folytatásán. Michael Wilton szerint a banda ütős, energikus albumon dolgozik.

Lassan harmadik lemezének munkálataiba fog bele a Queensryche Todd La Torre énekessel. „Már írtunk dalokat a lemezre, körülbelül húsz különböző demós dalunk van különböző készenléti fázisban”, fogalmazott Michael Wilton gitáros a United Rock Nationsnek, amikor a folytatásról kérdezték. „Ha hazatértünk Európából, júliustól már nem lesznek koncertjeink, szóval megpróbálunk összejönni, összerakni a dalokat, majd eljuttatni őket a producerhez. Utána pedig jöhetnek a konkrét előkészületek.”

Miután a Condition Hüman zenei stílus tekintetében már totálisan a régi Queensryche-ot hozta, nem meglepő, hogy a gitáros szerint ezúttal sem várható hátraarc. „Nehéz körülírni a stílust. Az általam írt dalok energikusabbak, tökösebbek, maga az album pedig mindenképpen jó hard rockot rejt majd. Nem lesz túlságosan földöntúli, bár az ilyesmit sosem tudhatja előre az ember… Akad azért néhány messzebbre merészkedő dalunk, amelyek nagyon kísérletezősek, akár még progresszívnek is merem nevezni őket. Igyekszünk magunk elé kihívásokat állítani. Todd most már öt éve itt van velünk, szóval ő is megmelegedett már nálunk, így minden gördülékenyen halad. Magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy egy szórakoztató, gyilkos album készül éppen.”

Az új Queensryche megjelenése 2018 elejére várható a Century Mediánál, a producer ismét Chris „Zeuss” Harris lesz.

 

Hozzászólások 

 
#1 SUBI 2017-07-20 19:25
A címre reagálva:

Max a Harekot. De már ebben sem vagyok biztos...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.