Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aerosmith-tribute-ból szerzett új énekest a Lynch Mob

0312utzNathan Utz lett a Lynch Mob új énekese. A zenekar azért kényszerült ismét frontemberkeresésre, mert Oni Logan – immáron nem először – lelécelt tőlük.

Új énekessel indult neki aktuális amerikai turnéjának a Lynch Mob. Nathan Utz egy teljesen ismeretlen, Blonz nevű hajmetal-csapatban kezdte pályafutását a ’80-as évek legvégén, jelenleg pedig egy Pandora’s Box nevű Aerosmith-haknibandában énekel. Első, a minnesotai Medinában adott Lynch Mob-fellépéséről alább máris megtekinthető egy videó.

Oni Logan januárban lépett le ismét George Lynch zenekarából, immáron nem először: az énekes annak idején az első Lynch Mob-lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb, a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, majd 2011 nyarán teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a helyzetre jellemző, hogy a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon az akkori turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. Ennek ellenére a következő év elején ismét kibékült Lynchcsel, és visszatért hozzájuk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.