Shock!

február 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Aerosmith-tribute-ból szerzett új énekest a Lynch Mob

0312utzNathan Utz lett a Lynch Mob új énekese. A zenekar azért kényszerült ismét frontemberkeresésre, mert Oni Logan – immáron nem először – lelécelt tőlük.

Új énekessel indult neki aktuális amerikai turnéjának a Lynch Mob. Nathan Utz egy teljesen ismeretlen, Blonz nevű hajmetal-csapatban kezdte pályafutását a ’80-as évek legvégén, jelenleg pedig egy Pandora’s Box nevű Aerosmith-haknibandában énekel. Első, a minnesotai Medinában adott Lynch Mob-fellépéséről alább máris megtekinthető egy videó.

Oni Logan januárban lépett le ismét George Lynch zenekarából, immáron nem először: az énekes annak idején az első Lynch Mob-lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb, a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, majd 2011 nyarán teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a helyzetre jellemző, hogy a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon az akkori turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. Ennek ellenére a következő év elején ismét kibékült Lynchcsel, és visszatért hozzájuk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.