Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aerosmith: magánkiadás is lehet – ha megérik...

Erősen gondolkodik a magánkiadás szépségein az Aerosmith, akik novemberben végre visszatérnek a színre egy új nagylemezzel, ám mindennek csak akkor lehet realitása, ha nem a Music From Another Dimension lesz a bostoni bad boyok utolsó albuma. Steven Tyler egy elejtett félmondata alapján akár ez is benne van a pakliban, de ezzel az erővel végülis szinte bármelyik eddigi albumuk lehetett volna hattyúdal…

„Ha a zenekar együtt marad, bizonyára ezen az úton haladunk majd”, válaszolta Steven Tyler arra a kérdésre, hogy vajon a jövőben önállóan jelenteti-e majd meg kiadványait az Aerosmith. „Éveken át súlyos milliókkal tömtük a lemeztársaságokat, és rengeteg embert gazdaggá tettünk – nem mintha magunkat ne tettük volna azzá, de minden egyes alkalommal vitáznunk kellett a kiadónál, és az emberben óhatatlanul felmerül az a kérdés, vajon hová megy az a rengeteg pénz. Gondolkodtunk már azon, hogy magunk jelentessük meg a dolgainkat. Tavaly az It Feels So Good single-vel nagyon is sikeresnek bizonyult ez a vállalkozás, és bebizonyosodott, hogy működőképes lehet ez a megoldás.”

Joe Perry ugyanebben az interjúban némelyest finomított az énekes szavain. „Minden lehetséges megoldás szóba került már, de egyelőre nem tudjuk, melyik lesz a befutó. Számtalan különböző irányba indulhatunk. A Columbia kiadó totálisan velünk volt és mögöttünk állt az új lemez kapcsán, és mindenben támogatták a bandát. De egyelőre nyitott kérdés, mi történik, ha lejárnak a szerződéses kötelezettségeink a Sonynál.”

A november 6-án megjelenő Music From Another Dimension az Aerosmith első, saját szerzeményeket rejtő új stúdióalbuma lesz a 2001-es Just Push Play óta. A csapat nyáron már sikeresen turnézott a tengerentúlon, amit a következő hónapokban újabb koncertek követnek majd – egyelőre szintén csak az Egyesült Államokban. A három, Tyler és Marti Frederiksen producerelte dal kivételével a klasszikus ’70-es évek-beli Aerosmith remekművek producerével, Jack Douglasszel készített Music From Another Dimension dallistája az alábbi:

01. What Could Have Been Love
02. Beautiful
03. Street Jesus
04. Legendary Child
05. Oh Yeah
06. We All Fall Down
07. Another Last Goodbye
08. Out Go The Lights
09. Love Three Times A Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Lover A Lot
13. Freedom Fighter
14. Up On The Mountain

A banda nemrég huszonöt éves, 1987-es Permanent Vacation albumáról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.