Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Adler párhuzamosan nyomná a Lamb Of Godban és a Megadethben

0330chrisadlerTovábbra sem tudni, ki lesz a Megadeth turnéfelállásának fix dobosa. A lemezt felütő Chris Adler már biztosan ott lesz velük július 18-án Québec Cityben, a Québec City Summer Festivalon, és most a MetalSucksnak azt mondta: nem csak a két Dave örülne neki, ha hosszabb távon is sikerülne kiegyensúlyoznia kötelezettségeit a Megadeth és a Lamb Of God között.

„Szeretném megoldani", szögezte le Adler. „Nagyon szeretnék dobolni a Megadethben. A Lamb helyett nyilván nem csinálhatom ezt, szóval a kettőt valahogy össze kell simítani, és egyelőre nem tudom, lehetséges lesz-e ez. Ha nem, akkor természetesen maradok a Lamb Of Goddal, mert az a saját gyermekem, de mindenképpen szeretném megpróbálni megoldani. Dave már többször is kérte, hogy legyek a zenekar tagja, amire én is szerettem volna igent mondani, de megvan a saját projektem is. Ezt mondtam is neki egyébként: a Megadeth a te gyereked, a Lamb Of God az enyém, és ha mindkettő mehet egymás mellett, akkor boldogan csatlakozom hozzád ebben, mert imádom a Megadethet, és szeretném, ha ti is nyernétek."

Adler ugyanakkor többször nyomatékosan hangsúlyozta az interjúban, hogy elsődleges prioritását a Lamb Of God jelenti, és társainak is megígérte, hogy a Megadeth ügyei nem hátráltatják majd a csapatot – ez egyébként érhető igény a richmondiak részéről, hiszen júliusban itt is új lemez jelenik meg VII: Sturm Und Drang címmel. És persze azzal is tisztában van, hogy nem lesz egyszerű ingáznia a két csapat között. „Ha egyedülálló lennék, megoldanám, de házas vagyok, van egy gyerekem is. Szükségem van rájuk, és nekik is rám. Szóval ha bevállalnék még egy teljes állást egy ilyen fullosan működő zenekarban, az katasztrofális következményekkel járna a magánéletemben. Vagyis meglátjuk, hogy működhet majd ez az egész..."

Adler saját bevallása szerint korábban egyébként maga is azt tanácsolta Mustaine-nek, hogy inkább Nick Menzát hozza vissza a zenekarba. „Már amikor felhívott és megkérdezte, akarok-e vele lemezt készíteni, akkor is azt válaszoltam: tudod mit, Dave? Természetesen igen, de mindenki azt akarja, hogy Nick meg Marty menjen vissza, úgyhogy szerintem rá kellene szánnod az időt, és megpróbálni összehozni... Ő erre azt mondta: megpróbálta, de több különböző ok miatt nem tart ott az ügy, ahol tartania kellene, megpróbáltak együtt játszani, rendezni az anyagi kérdéseket, és egyszerűen nem állt össze a kép. Még erre is azt mondtam neki: nem én vagyok az üzleti ügyeinek a felelőse, de ha az lennék, azt tanácsolnám neki, akármibe is kerül, ez újabb lendületet adna a karrierjének, így meg kellene csinálnia. Szóval melót ajánlott nekem, én pedig végső soron azt mondtam neki, kerítsen mást... Vagyis csakis a legnagyobb tisztelettel tudok beszélni Nickről, fantasztikus dobosnak tartom, elég nagy kabátot kell felvennem utána... És nem akartam elvenni a munkáját sem. De miután beszéltem Daviddel is, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy akármilyen okból – legyen az emberi, zenei vagy pénzügyi –, de az adott időpontban egyszerűen nem működött a dolog. Én is ugyanúgy tisztában vagyok vele, mint bárki más, hogy ez a dolog az ász a pakliban, és mindig ott van a lehetőség a háttérben. Ha koncertezésről beszélünk, akár össze is jöhet. És minden rajongó számára nagyszerű pillanat lesz ez, aki várja ezt, engem is beleértve. Ott leszek az első sorban azon a bulin."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.