Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Adam, szeretünk, és hatalmas tragédia, hogy nem érhetted meg a lemez megjelenését”

0117witherfallFebruár 10-én, azaz holnap jelenik meg a Witherfall első teljes nagylemeze, amelyet most teljes egészében meg lehet hallgatni. A csapatban Jake Dreyer gitáros (Iced Earth, White Wizzard, Kobra And The Lotus), Joseph Michael énekes (White Wizzard) és a nemrég elhunyt Adam Sagan dobos (Circle II Circle, Into Eternity) egyesítette erőit.

2013-ban alakult meg Jake Dreyer, Joseph Michael és Adam Sagan jóvoltából a Witherfall, amely 2014 végén rögzítette Nocturnes And Requiems című bemutatkozó nagylemezét Anthony Crawford basszerrel. A Chriss „Zeuss" Harris által kevert és maszterelt anyag azonban csak most lát majd napvilágot. A zenekar a kiadványt Adam Sagan emlékének ajánlja, aki tavaly év végén hunyt el egy daganatos megbetegedés következtében, mindössze 36 évesen. „Adam tehetsége, szenvedélye és személyisége a lemez minden részét átszövi, hiszen ő adta a kreatív erőnk egyharmadát", mondják a zenésztársak. „A Nocturnes And Requiems címmel is ő állt elő egy este, most már meglehetősen hátborzongató módon, és az album mindenképpen teljesen másképp szólt volna az ő dobolása nélkül. Adam, szeretünk, és hatalmas tragédia, hogy nem érhetted meg a lemez megjelenését. Mindörökre a Witherfall tagja leszel. witherfall_cNyugodj békében, haver."

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Portrait
02. What We Are Dying For
03. Act II
04. Sacrifice
05. The Great Awakening
06. End Of Time
07. Finale
08. Nobody Sleeps Here

Mint a fenti nyilatkozatból leszűrhető, elképzelhető, hogy a banda Sagan nélkül is megy majd tovább, de erről egyelőre nem tettek konkrét bejelentést a többiek. Az album mindenesetre most teljes egészében meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 bluevoodoo 2017-02-09 13:29
Ez baromi jó, helyenként olyan Crimson Glory-s dolgok vannak énekileg, hogy padlón koppant az állam.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.