Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

AC/DC: sanszosabb a 2014-es lemezmegjelenés

Habár Brian Johnson nemrég azt nyilatkozta, hogy az AC/DC új lemeze akár már jövőre megjelenhet, a csapat főnöke, Malcolm Young szerint nem eszik olyan forrón a kását. A gitáros egy interjúban arra célzott, a munkálatok hosszabbra nyúlhatnak a vártnál.

„Tudod, milyen Brian”, mondta Malcolm a Classic Rocknak. „Mond valamit, aztán annyi… Egy kis időbe még beletelik – egy vagy két évbe, ilyesmi… Már jammelgettem pár nótaötleten, de ez nálam folyamatos, akárcsak a zenekar többi tagjánál. Még mindig dolgozunk. De a Stiff Upper Lip és a Black Ice között hosszasan pihentünk, szóval szerintem most is szükségünk van pár évre ahhoz, hogy összeszedjük magunkat és egy kicsit többet melózzunk a lemezen.” Johnson az említett interjúban azt is megpendítette, hogy a zenekar tagjai közül valakinek meg nem nevezett egészségügyi problémái támadtak, ami szintén hátráltatta a munkálatokat.

A Black Ice album közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.