Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

AC/DC: sanszosabb a 2014-es lemezmegjelenés

Habár Brian Johnson nemrég azt nyilatkozta, hogy az AC/DC új lemeze akár már jövőre megjelenhet, a csapat főnöke, Malcolm Young szerint nem eszik olyan forrón a kását. A gitáros egy interjúban arra célzott, a munkálatok hosszabbra nyúlhatnak a vártnál.

„Tudod, milyen Brian”, mondta Malcolm a Classic Rocknak. „Mond valamit, aztán annyi… Egy kis időbe még beletelik – egy vagy két évbe, ilyesmi… Már jammelgettem pár nótaötleten, de ez nálam folyamatos, akárcsak a zenekar többi tagjánál. Még mindig dolgozunk. De a Stiff Upper Lip és a Black Ice között hosszasan pihentünk, szóval szerintem most is szükségünk van pár évre ahhoz, hogy összeszedjük magunkat és egy kicsit többet melózzunk a lemezen.” Johnson az említett interjúban azt is megpendítette, hogy a zenekar tagjai közül valakinek meg nem nevezett egészségügyi problémái támadtak, ami szintén hátráltatta a munkálatokat.

A Black Ice album közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.