Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

AC/DC: Malcolm is hallható lesz az új lemezen, Cliff Williams is visszatérhetett

0416myZenekarhoz közeli források szerint Malcolm Young játéka is hallható lesz az AC/DC új nagylemezén. A csapat jelenleg Vancouverben dolgozik egy stúdióban, természetesen komoly titoktartás mellett.

Újabb információkat szellőztetett meg a texasi JAM Magazine az AC/DC vonatkozásában. Azt ugye tudjuk, hogy a zenekar tagjai jelenleg Vancouverben tartózkodnak és stúdióznak, legalábbis a városban már sikerült lefotózni Angus Youngot, Stevie Youngot, illetve az ezek szerint a fedélzetre visszatért Brian Johnsont és Phil Ruddot is. Most azonban a portál arról számolt be a bandához közeli forrásokra hivatkozva, hogy egyrészt a legutóbbi turné végén nyugdíjazását bejelentő Cliff Williams is ott van a többiekkel, másfelől a készülő új anyagon a tavaly novemberben elhunyt Malcolm Young játéka is hallható lesz – méghozzá az összes dalban.

A JAM-nek nyilatkozó illetékes szerint a dalok, amelyeken a csapat most dolgozik, a 2008-as Black Ice albumra való demózás során készültek, amikor is Angus és Malcolm hosszabb időre összebútorozott, és „dalok százait” írták meg, akármit is jelentsen utóbbi szófordulat a valóságban. Ezek közül sokat rögzítettek is, és most Angus úgy döntött: kiválasztja közülük a legjobbakat, amelyeket a zenekar befejez.

Hivatalosan természetesen semmit sem erősítettek meg a banda részéről, és bizonyára nem is fognak, ameddig nincsen konkrétum a megjelenést illetően…

 

Hozzászólások 

 
#3 Ancsa 2018-09-04 10:39
Hátha egy újabb Black in Black lemez készül még utoljára, mert nem valószínű, hogy lesz nekik még több lemezük. Még beleadnak egy kis energiát a nagy örgek :)
Idézet
 
 
#2 mthomka 2018-09-03 14:56
Ahogy vagytok! Jöhet! Kíváncsi vagyok, hogy C.W. a turnéra is velük megy?
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2018-09-03 12:18
Where is AXL?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.