Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

AC/DC: Malcolm is hallható lesz az új lemezen, Cliff Williams is visszatérhetett

0416myZenekarhoz közeli források szerint Malcolm Young játéka is hallható lesz az AC/DC új nagylemezén. A csapat jelenleg Vancouverben dolgozik egy stúdióban, természetesen komoly titoktartás mellett.

Újabb információkat szellőztetett meg a texasi JAM Magazine az AC/DC vonatkozásában. Azt ugye tudjuk, hogy a zenekar tagjai jelenleg Vancouverben tartózkodnak és stúdióznak, legalábbis a városban már sikerült lefotózni Angus Youngot, Stevie Youngot, illetve az ezek szerint a fedélzetre visszatért Brian Johnsont és Phil Ruddot is. Most azonban a portál arról számolt be a bandához közeli forrásokra hivatkozva, hogy egyrészt a legutóbbi turné végén nyugdíjazását bejelentő Cliff Williams is ott van a többiekkel, másfelől a készülő új anyagon a tavaly novemberben elhunyt Malcolm Young játéka is hallható lesz – méghozzá az összes dalban.

A JAM-nek nyilatkozó illetékes szerint a dalok, amelyeken a csapat most dolgozik, a 2008-as Black Ice albumra való demózás során készültek, amikor is Angus és Malcolm hosszabb időre összebútorozott, és „dalok százait” írták meg, akármit is jelentsen utóbbi szófordulat a valóságban. Ezek közül sokat rögzítettek is, és most Angus úgy döntött: kiválasztja közülük a legjobbakat, amelyeket a zenekar befejez.

Hivatalosan természetesen semmit sem erősítettek meg a banda részéről, és bizonyára nem is fognak, ameddig nincsen konkrétum a megjelenést illetően…

 

Hozzászólások 

 
#3 Ancsa 2018-09-04 11:39
Hátha egy újabb Black in Black lemez készül még utoljára, mert nem valószínű, hogy lesz nekik még több lemezük. Még beleadnak egy kis energiát a nagy örgek :)
Idézet
 
 
#2 mthomka 2018-09-03 15:56
Ahogy vagytok! Jöhet! Kíváncsi vagyok, hogy C.W. a turnéra is velük megy?
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2018-09-03 13:18
Where is AXL?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.