Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

AC/DC: legközelebb nem akarnak évekig turnézni

Brian Johnson szerint hamarosan mozgásba lendülhet az AC/DC gépezete, az legalábbis biztosnak tűnik, hogy az énekes hamarosan összeül a Young fivérekkel agyalni a folytatáson. Több éven át tartó gigaturné viszont biztosan nem várható tőlük a megjelenés után.

„Pár héten belül összejövünk Malcolmmal, aztán Londonba utazunk, hogy remélhetőleg találkozzunk Angusszal is”, mondta Johnson a San Francisco környékén sugárzó 107.7 The Bone rádióállomásnak. „Általában így szoktunk nekifogni a munkának, és a mai napig ragaszkodunk azokhoz a szokásokhoz, amik akkor alakultak ki, amikor még semmink sem volt. Ahhoz, hogy bármit is csináljunk, mindenkinek megfelelőnek kell lennie. Amikor leülünk, mindig megkérdezzük magunktól: csinálhatjuk ezt? Nem leszünk vele önmagunk halovány árnyéka? Most is mindent át fogunk beszélni, és biztosra megyünk azt illetően, hogy minden klappol. Mind a gépezet fogaskerekei vagyunk, és ha csak egyikünk nincs teljesen megfelelően, az egész dolog összeomlik.”

Brian a lemezmegjelenést követő turné kapcsán annyit mondott: aligha lesznek majd olyan alaposak, mint legutóbb. „Az a turné két évig tartott, ami őrület. Mire véget ért, totálisan szétestünk. Nagyjából három hétbe telt, mire magamhoz tértem utána. Ettől még persze állati jó is volt, hiszen a mi korunkban állati jó érzés a világ minden részén teltházak előtt fellépni. Az volt a legjobb, hogy a nézők között több generációt is ott láttunk: hihetetlen, hogy a hét-nyolc éves kölykök és a tinédzserek is kíváncsiak még ránk.” Az persze még kérdéses, mindez mikor válik aktuálissá, hiszen Malcolm Young legutóbb arra célzott, hogy a következő album 2014 előtt nem nagyon fog elkészülni.

Az AC/DC legutóbbi lemeze, a 2008-as Black Ice közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.