Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Abandoned: új dal a Possessed műhelyéből

Hamarosan új nagylemezzel jelentkezik a Possessed. A zenekar már ennek felvezetése jegyében tette közzé egyik friss szerzeményének demóverzióját.

0505possessed

A Decibel magazin Flexi sorozatában látott napvilágot a Possessed egyik friss(ebb) demófelvétele, az Abadoned, amely még 2016-ban készült, ám a dal végleges formájában a zenekar jelenleg is készülő új albumán is szerepet kap majd. Utóbbiról túl sokat még nem tudni, csak annyi bizonyos, hogy a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg, előreláthatólag év végén vagy jövőre. Egy másik új szerzemény, a Shadowcult demója a Gathered At The Altar Of Blast című, gyűjteményes kiadói box seten kap majd helyet.

A Possessed annak idején mindössze két nagylemezt jelentetett meg, az 1985-ös Seven Churches és az 1986-os Beyond The Gates azonban alapvető hatást tett a formálódó death metal mozgalomra, és máig az irányzat alapművei közé számítanak. A csapatban ma már csak Jeff Becerra énekes képviseli a régi felállást, társai Daniel Gonzalez és Claudeous Creamer gitárosok, Robert Cardenas basszer és Emilio Marquez dobos.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.