Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Abandon: még egy dal a Fallujah-tól, pénteken új lemez

0220fallujahDreamless címmel jelenik meg április 29-én a progresszív death metalban erős Fallujah új nagylemeze. Az album kiadója a Nuclear Blast lesz, és Abandon címmel ismét meghallgatható tőlük egy friss dal.

Zack Ohren producerkedése és Mark Lewis hangmérnökösködése mellett rögzítette harmadik teljes nagylemezét az amerikai Fallujah. „A Dreamlessben majdnem egy év kőkemény munka eredményei csúcsosodnak ki", mondja a zenekar. „Egy olyan albumot szállítunk le nektek, ami nem pusztán folytatása annak, amit eddig elértünk a zenekarral, hanem igen komoly előrelépés is egyben. Kétségtelenül ezek eddig a legerőteljesebb, legdinamikusabb és leginkább érzelemgazdag dalaink a csapattal. A lemez majdnem egy órás, a rajongóink pedig többet kapnak majd, mint valaha, a zúzósan epikus daloktól egészen a finoman összetett számokig."

0220fallujahcAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Face Of Death
02. Adrenaline
03. The Void Alone
04. Abandon
05. Scar Queen
06. Dreamless
07. The Prodigal Son
08. Amber Gaze
09. Fidelio
10. Wind For Wings
11. Les Silences
12. Lacuna

A lemezen vendégénekesként Tori Letzler, Mike Semesky és Katie Thompson segítette ki az Alex Hofmann énekesből, Rob Morey basszerből, Andrew Baird dobosból, illetve a Scott Carstairs – Brian James gitárduóból álló Fallujah-t, egy szólót pedig a Cynicből és az Exiviousből ismert Tymon Kruidenier is feljátszott az anyagra. A már ismert The Void Alone és Scar Queen mellett az Abandon is meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.