Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zenének semmi köze ahhoz, hogy valaki szép-e vagy sem”

Az In This Moment tavalyi lemeze, a Kevin Churko producerrel (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch) készített A Star-Crossed Wasteland elég jól futott Amerikában, a zenekar szinte megállás nélkül turnézott a megjelenése óta. Ennek ellenére hamarosan formát öltenek az új dalaik is.

„Lassan belevetjük magunkat az írásba", mondta a Loud magazinnak Maria Brink énekesnő. „Nagyon izgalmas ez az egész, kicsit olyan, mint elejéről újrakezdeni az egészet: a teremtés folyamata, a koncepció. De nem hinném, hogy a következő album is konceptanyag lenne."

Maria elárulta: sosem érezte magát nyomás alatt amiatt, hogy női énekesek egész generációját inspirálja. „Sosem tekintesz magadra úgy, hogy ó, hatás lettem! De nyilván hat az emberre, amikor rajongók ezrei írnak neki, köztük olyanokat, hogy például már az öngyilkosság küszöbén állt az illető, de a zenénk erőt és inspirációt adott neki a folytatáshoz. Sötét témákról írok, de mindig ott van ezekben a szövegekben a fény az alagút végén. Az ember nem akar túl morbid vagy sötét dolgokról írni, mert nem akarsz másokat totálisan sötétbe taszítani. Közben viszont fontos a valóság, és az örök egyensúly a sötétség és a fény között."

Mariát különösebben az sem hatotta meg, hogy a Revolver Golden Gods díjátadón ő kapta a legdögösebb csajnak szóló címet. „Ez csak olyan kis apró hülyeség... A zenének semmi köze ahhoz, hogy valaki szép-e vagy sem. Itt lép be a képbe az imázs kérdése. Sok zenekarnál erős az arculat, de mind tudjuk, hogy a zene a lényeg, a végén úgyis minden erre fut ki. Amolyan poénos, kedves dologként fogtam fel a díjat, de biztos, hogy nem ez jellemzi a zenekart!"

Az énekesnő szerint a harmadik In This Moment produkció legkorábban 2012 tavaszán vagy nyarán jelenhet meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.