Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zene nagyjából az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Cypress Hill keveréke”

Már tavasszal megjelenik a Powerflo debütáló albuma. A zenekarban a Cypress Hillből ismert Sen Dog, Christian Olde Wolbers (ex-Fear Factory) és Billy Graziadei (Biohazard) egyesítette erőit.

0218powerflo

A New Damage kiadóhoz igazolt a Powerflo, és már május környékén megjelenhet a zenekar első nagylemeze. A csapat tagjai Sen Dog, a Cypress Hill egyik rappere, Christian Olde Wolbers, a Fear Factory klasszikus korszakának basszere, Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, Rogelio Lozano, a Downset gitárosa, illetve egy brazil dobos, Fernando Schaefer, akik Jay Baumgardner producerkedése mellett jelenleg az utolsó simításokat végzik az albumon. „A zenei irányvonal nagyjából az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Cypress Hill keverékeként jellemezhető", mondta Billy a The New American Mediának a zenéről. „Remélem, már idén elkezdhetünk turnézni." „van benne hardcore, metal és hip-hop is, és valami tizennégy dalt írtunk", mondta még korábban Christian. „Szó van róla, hogy a Prophets Of Rage jövő évi turnéján nyitóbandaként játszhatnánk Tim Commerford csapata, a Wakrat mellett."

Christian egyébként állítólag a Biohazardnál is felmerült, mint esetleges frontember, hiszen a csapatból tavaly távozott Scott Roberts énekes/basszer, és azóta sem igazoltak le a helyére semmit. Hivatalosan azonban egyelőre semmit sem tudni arról, van-e bármi alapja is ezeknek a pletykáknak.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Tulus 2017-02-21 15:37
Hm, érdekes. A Body Count lightosabb verziója ikergitárokkal, meg doomos riffekkel?
Idézet
 
 
+5 #1 zombee 2017-02-21 14:09
Ez a zenekar így látatlanul is 1993-ban a Judgement Night idején odabaszott volna rendesen. Remélem, 2017-ben is oda fog.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.