Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A világot jelentené számomra, ha Vince visszaengedne az életébe”

0806panteraIsmét részletesen beszélt egy friss interjúban a Pantera lehetséges – illetve a jelek szerint inkább nem lehetséges – újjáalakulásáról Phil Anselmo, aki jelenlegi amerikai szólóturnéján is játszik egy dalt egykori zenekarától.

„Ez az egész egy netes pletykaként indult, ez biztos, de néha a hírek önálló lábra kelnek”, magyarázta Anselmo a 99X rádiónak a Pantera sok helyen rebesgetett esetleges újjáalakuló turnéjáról Zakk Wylde-dal. „Ezzel együtt azt tudom mondani, hogy én már beszéltem Zakk-kel az ügyről, és nagyon nyitottnak tűnt az ötletre, és tudom, hogy egy bizonyos szintig Rex is nyitott rá. De jelenleg Vinnie Paul a saját hajójának kapitánya, és ő úgy döntött, soha többé nem áll szóba sem Rexszel, sem velem. Ez az ő döntése, nem tudok a fejével gondolkodni, vagy helyette dönteni. De tényleg, zenerajongóként… és most felejtsük el az újjáalakuló koncerteket, a lemezeket, mindent… szóval zenerajongóként én személy szerint utálom azt olvasni, hogy a kedvenc zenekarom tagjai nem jönnek ki egymással, egyszerűen fáj ilyenkor a szívem. Mivel a csapat rajongója vagyok, egyben minden tag rajongója is vagyok, így amikor azt olvasom, hogy nincsenek jóban, az ebben a minőségemben tényleg rosszul érint.”

Anselmo megismételte: nagyon szeretne egy nap kibékülni a dobossal. „A világot jelentené számomra, és biztos vagyok benne, hogy Rex számára is, ha Vince visszaengedne bennünket az életébe, hogy legalább átbeszélhessük a nézeteltéréseket. És persze a nyilvánosságot is értesítenénk róla, hogy legalább beszélünk, ismét van közöttünk valamilyen bajtársiasság, és korrekt viszonyban vagyunk. Úgy gondolom, ez annak a rengeteg Pantera rajongónak is sokat számítana. Most viszont elég nehéz ilyesmikre bazírozni, mivel a dolgok úgy állnak, ahogy. A mi ajtónk mindenesetre nyitva áll, Vince-é azonban zárva van. És amíg ez nem változik, ez így is marad. Ami szégyen.”

A jelenleg épp Walk Through Exits Only című friss szólólemezét turnéztató énekessel készített aktuális interjúnkat itt olvashatod. Az énekes által a turnén játszott Death Rattle felvétele alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 TelekiPál 2013-08-13 16:31
Azért rém kíváncsi lennék a sajtóban picsogáson kívül mit tett Anselmo ennek a kapcsolatnak a rendbetételéért . Mert hogy ideje nem volt a sok vernyákolás közepette, az biztos.

Nem a sajtóban kéne üzenbetni, hanem odamenni egy kocka sörrel, leülni és eldumálni a múltról. Komolyan mondom, néha saját magamon csodálkozom, hogy arról olvasok az amerikaiak hogyan (NEM) tudnak gondolkodni...
Idézet
 
 
+3 #1 mstn 2013-08-12 08:41
Domination/Hollow-t is játsszák a szólóturnén :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.