Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A világnak szüksége van egy újabb nagy rocklemezre”

0721ghjbNovemberben végre megjelenik Glenn Hughes friss szólóalbuma, a Resonate, de a legendás basszer/énekes ennek felvételei után sem pihen: a héten megkezdte a munkát Joe Bonamassával közösen a jövőre várható negyedik Black Country Communion-albumon.

Los Angeles-i otthonában dolgozik az új Black Country Communion-dalokon Glenn Hughes, akihez tegnap Joe Bonamassa is csatlakozott. A két zenész négy év után egyesíti ismét erőit, és jövőre megjelentetik negyedik nagylemezüket is, ismét Jason Bonhammel és Derek Sheriniannel a fedélzeten.

„Februárban csináltam egy interjút a Billboard szerkesztőjével, Gary Graff-fel, aki a Deep Purple Rock And Roll Hall Of Fame-es beiktatásáról kérdezgetett”, idézte fel a zenekar újraélesztését Hughes a Metalizednak. „Azt mondtam neki, nem hinném, hogy a Black Country után még egy zenekarba beszállnék (és akkor a California Breed az mi volt? – a szerk.), mert azzal a három albummal tényleg letettünk valamit az asztalra, és a zenekarban tényleg mindenki irgalmatlanul jó zenész volt. Szóval azt mondtam, a Black Country Communion volt életem utolsó zenekara. Három héttel később pedig felhívott Joe Bonamassa, hogy menjünk el vacsorázni együtt. Nem tudtam, miért. De barátok vagyunk, mindig is azok voltunk, még ha az emberek azt is hitték, hogy már nem. Joe pedig megkérdezte, nem gondolom-e, hogy elérkezett az idő egy újabb nagylemezhez. Én meg igent mondtam, és azt kérdeztem tőle: és ugye te meg tudod, hogy ez az utolsó zenekar, amiben játszom? Szóval viccelődtünk. Nagyon jóban vagyunk, és sosem vesztünk össze, noha a rajongók a neten azt hitték. De nem.”

A zenekar lépésekben halad, de nagy tervekkel. „Egyszerre egy dolgot csinálunk. Most elkészítjük az albumot, aztán koncertezünk, és meglátjuk, mi történik. Ami jön, azt elfogadjuk. De a világnak szüksége van egy újabb nagy rocklemezre.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 mrataxi 2016-09-07 14:32
Fura dolgokat beszél a maestro, de ha leszállítanak egy nagy rocklemezt, ki vagyok én, hogy beléköthessek?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.