Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A veszteség témakörét járja körül a Kylesa új lemeze

Május 24-én, Ultraviolet címmel érkezik a savannah-i Kylesa új albuma a Season Of Mistnél. Az Unspoken című új dal szabadon meg is hallgatható a lemezről, amelynek Phillip Cope énekes/gitáros volt a producere. Cope gyakorlott stúdiós szakember, korábban többek között a Baroness-szel és a Black Tuskkal is dolgozott már.

A Kylesa legutóbbi lemeze, a Spiral Shadow 2010-ben jött ki, az Ultraviolet című folytatást a dél-karolinai Columbiában rögzítette a zenekar. „Miközben a Spiral Shadow egy meleg album volt, ami a remény érzetét árasztotta, addig az Ultraviolet kicsit hidegebb és sötétebb”, mondja Laura Pleasants énekes/gitáros az új dalokról. Minden stúdióalbumunknak megvolt a maga egyéni identitása, és mindig is olyan zenekar voltunk, amelyik igyekszik, hogy valami mást alkosson, mint amit az aktuális divathóbortok sugallnak. Az Ultraviolettel tettünk egy lépést befelé, és olyan zenét írtunk, amit az érzéseink sugalltak. Ez a lemez a veszteség sokféle témáját járja körül, és ez érezhető is a zenében. Mindenki megél veszteségeket az élete folyamán, és az album e tapasztalatokból merít.”

Az albumra tizenegy dal kerül fel, amelyek közül az Unspoken alább már meg is hallgatható. A banda turnéja májusban indul.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2013-02-28 17:00
Király!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.