Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A véres horror fattyú gyermekei ismét megmutatják, miről is szól a Necrophagia!”

Utolsó nagylemezével jelentkezik a Necrophagia. A 2018-ban elhunyt Killjoy utolsó felvételeit is rejtő Moribundis Grim befejezésében az Incantation frontembere, John McEntee segédkezett a zenekarnak.

0313necro

2018-ban, váratlanul elhunyt Frank Anthony Pucci, azaz Killjoy DeSade, a Necrophagia frontembere és főnöke. Mivel a zenekar gyakorlatilag őt jelentette, meg sem fordult a rajongók fejében, hogy valaha még lehet folytatás ezen a néven, ám egy búcsúalbum május 10-én most megjelenik a Time To Kill Recordsnál Moribundis Grim címmel. Az albumon a zenekar utolsó felállása hallható, azaz Serge Streltsov gitáros/basszer, Shawn Slusarek dobos és Jake Arnette basszer. Killjoy annak idején már nem tudta felénekelni az összes dalt, hiszen épp a lemez felvételei közben hunyt el, így John McEntee, az Incantation frontembere is besegített a csapatnak a befejezéshez. Ugyanígy szerepel a dalokban billentyűkön Mirai Kawashima (Sigh), illetve dobokon és háttérvokálokon Titta Tani (Goblin). necrophagia_c„A Moribundis Grim Killjoy utolsó nagylemeze, ezek az utolsó felénekelt témái – mondja Streltsov. – Ezeken a demódalokon dolgozott a zenekar, amikor Killjoy meghalt, de emellett felkerül rá az első album néhány dalának újragondolt verziója és egy Samhain-feldolgozás is. A véres horror fattyú gyermekei ismét megmutatják, miről is szól a Necrophagia!"

A dallista az alábbi lesz:

01. House By The Cemetary
02. Moribundis Grim
03. Bleeding Torment
04. Mental Decay
05. Halloween 3
06. The Wicked
07. Scarecrows
08. Sundown

A címadó szám már ismert, most a Mental Decay is meghallgatható a lemezről. Pucci 1983-ban alapította meg a Necrophagiát, amely csak négy évvel később adta ki debütáló lemezét Season Of The Dead címmel, ám a csapat ettől függetlenül is alapvető megtermékenyítő hatást gyakorolt a korabeli amerikai és európai undergroundra, és olyan zenészeket inspirált, mint számos észak-európai blacker vagy Phil Anselmo. Legutóbbi lemezük 2014-ben jelent meg Whiteworm Cathedral címmel.

 

Hozzászólások 

 
#2 Windir 2024-04-14 09:22
Idézet - Sinisterelnök:
Elég fura, hogy máshogy szól a két nóta.

Nyugi! Majd az anyag kihozza.
Idézet
 
 
#1 Sinisterelnök 2024-04-13 12:00
Elég fura, hogy máshogy szól a két nóta.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.