Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Slaughter-hangzás jelentős része tőlem érkezett, így ha ezt szereted, itt is megtalálod”

0202markDavid Ellefson EMP kiadójánál jelenik meg május 26-án Mark Slaughter új szólólemeze. A Halfway There már a második önálló album a Slaughter frontemberétől, és már két dalt is meg lehet hallgatni róla.

Halfway There címmel hozza ki májusban új nagylemezét Mark Slaughter, aki 2015-ben, független kiadásban már megjelentetett egy önálló albumot Reflections In A Rear View Mirror címmel. A mostani anyag körül ugyanakkor alighanem komolyabb lesz a felhajtás, mivel ezt már David Ellefson EMP Label Group kiadója gondozza, és Európában az SPV terjeszti majd. A lemezt maga Slaughter producerelte John Cranfield (AFI) segítségével. Az albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a címadó, a Hey You, a Devoted, a Conspiracy vagy a Reckless. „Az első szólólemezemmel visszaültem a nyeregbe", mondja Mark, aki gyakorlatilag mindent maga csinált az anyagon. „Végső soron minden Slaughter-rajongó tisztában van vele, hogy a Slaughter-hangzás jelentős része tőlem érkezett, így ha ezt szereted, itt is megtalálod. Viszont szólóelőadóként több szabadságom van, és olyasmik is beleférnek, amik a csapatnál nem feltétlenül működnének."

markslaughter_cA dallista az alábbi:

01. Hey You
02. Devoted
03. Supernatural
04. Halfway There
05. Forevermore
06. Conspiracy
07. Reckless
08. Disposable
09. Turn It
10. Not Here

Mark a lemez megjelenésével egyidőben egyébként a régóta kizárólag haknizással foglalatoskodó Slaughterrel turnézik majd Japánban, ahol a Ratt vendégeként játszanak. A zenekar felállása az utóbbi évekhez képest változatlan, vagyis továbbra is Dana Strum basszer, Jeff Blando gitáros és Zoltan Chaney dobos játszik a frontember mellett a négyesben – ők egyben Vince Neil szólóbandáját is alkotják, ha éppen úgy hozza a sors. Arról nem szól a fáma, hogy a zenekar valaha is akarna új lemezt készíteni, de ennyi év után igazából túl sok értelme sem lenne már, hiszen legutolsó anyaguk még az előző évezredben, 1999-ben jött ki Back To Reality címmel.

Mark lemezéről két dalt is meg lehet hallgatni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.