Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A sittes, a zsoldos és a pornós: közeleg a nagy nap

Július 31-én érkezik az Attika 7 bemutatkozó nagylemeze Blood Of My Enemies címmel a THC: Music/Rocket Science Ventures kiadó gondozásában. A borzalmas nevű csapat a Biohazardból nemrég távozott Evan Seinfeld új zenekara, amelyben a vándormadár Tony Campos basszer is érintett.

Az Attika 7 főembere Evan és az ezermillió különböző zenekarban érdekelt Tony mellett az amerikai motoros körökben közismertnek számító, hegyomlásnyi méretű Rusty Coones gitáros, aki hamis tanúzás miatt kiszabott hétéves börtönbüntetése során tanult meg gitározni, és 2005-ben alapította meg a bandát. A dobos a Walls Of Jerichóban is játszó Dustin Schoenhofer, a bemutatkozó album producere pedig Mudrock (Avenged Sevenfold, Godsmack) volt.

Az itt csak énekesként szereplő Evan a zenét nagyon súlyos, mélyre hangolt, groove-os metalként jellemzi, ami ugyanakkor dallamos, fogós is egyben. A zenekar viszonyítási pontként a Black Sabbath, a Metallica, a Godsmack, a Pantera és a White Zombie nevét emeli ki, de hangsúlyozzák, hogy az Attika 7 kiemelkedik majd a mai egymást másoló rockzenei produkciók özönéből.

A banda dalainak egy része a Discovery csatorna motoros műsora, a The Devil's Ride aktuális kiadásában debütál majd a tengerentúlon június 5-én, Coones egyébként is gyakran feltűnik a sorozatban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.