Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Shadows Fallban és az Anthraxben is bizonyított a Flotsam új dobosa

1220bittnerJason Bittner lett a Flotsam And Jetsam új dobosa, ahonnan novemberben, családi okok miatt távozott az alapember Kelly Smith. A jobb létre szenderülő Shadows Fall ütőse a modern metalgeneráció egyik legismertebb dobosa, aki többször kisegítette az Anthraxet is.

Maga a távozó Kelly Smith is Jason Bittnert ajánlotta zenésztársai figyelmébe utódként, aki természetesen kapva kapott az arizonai thrasherek által felkínált lehetőségen, miután főzenekara hamarosan tartósan inaktívvá válik. Tavasszal már Bittner játszik majd a zenekarral a lekötött európai koncerteken, és természetesen az ő játékát hallhatjuk majd a Flotsam új nagylemezén is, amely áprilisban jelenik meg. A zenekar több mint húsz dallal rendelkezik, vagyis van miből válogatniuk, és érdekesség, hogy egyes ötletek még a '80-as évek végéről, a tavaly újból kiadott No Place For Disgrace lemez korszakából származnak. Ezek után nem meglepő, hogy az anyag a tagok szerint is erősen old school módra thrashes...

Bittner a Shadows Fall mellett korábban több alkalommal is kisegített az Anthraxben, vagyis vannak tapasztalatai a veterán thrashcsapatokkal is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.