Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Shadows Fallban és az Anthraxben is bizonyított a Flotsam új dobosa

1220bittnerJason Bittner lett a Flotsam And Jetsam új dobosa, ahonnan novemberben, családi okok miatt távozott az alapember Kelly Smith. A jobb létre szenderülő Shadows Fall ütőse a modern metalgeneráció egyik legismertebb dobosa, aki többször kisegítette az Anthraxet is.

Maga a távozó Kelly Smith is Jason Bittnert ajánlotta zenésztársai figyelmébe utódként, aki természetesen kapva kapott az arizonai thrasherek által felkínált lehetőségen, miután főzenekara hamarosan tartósan inaktívvá válik. Tavasszal már Bittner játszik majd a zenekarral a lekötött európai koncerteken, és természetesen az ő játékát hallhatjuk majd a Flotsam új nagylemezén is, amely áprilisban jelenik meg. A zenekar több mint húsz dallal rendelkezik, vagyis van miből válogatniuk, és érdekesség, hogy egyes ötletek még a '80-as évek végéről, a tavaly újból kiadott No Place For Disgrace lemez korszakából származnak. Ezek után nem meglepő, hogy az anyag a tagok szerint is erősen old school módra thrashes...

Bittner a Shadows Fall mellett korábban több alkalommal is kisegített az Anthraxben, vagyis vannak tapasztalatai a veterán thrashcsapatokkal is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.