Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A saját tempónkban dolgozunk, mert szórakozásból csináljuk ezt az egészet”

0921brokenteethOktóber 23-án új minialbummal jelentkezik az austini Broken Teeth. Amennyiben valaki esetleg nem tudná – és erre jó esély van –, a zenekar frontembere az a Jason McMaster, akit az első Watchtoweren és a Dangerous Toys teljes életművén hallhattunk énekelni.

Öt saját új dalt – Raining Fire, The Rough And The Tumble, Red River Rising, Devil On The Road, Flamethrower – és két feldolgozást – a Motörhead The Hammerjét és az Aerosmith Lightning Strikesát – rejt majd a Broken Teeth új EP-je, a Bulldozer, amely október második felében jelenik meg a Texas Metal Underground kiadó gondozásában.

A zenekar utoljára 2010-ben adott ki teljes nagylemezt Viva La Rock Fantastico címmel, így épp itt az ideje valami friss hangzóanyagnak tőlük, és Jason McMaster énekes szerint nem kizárt, hogy hamarosan komplett albummal is jelentkeznek majd. „Sok dalt írtunk, de még nem vettük fel őket", mondta Jason a Sleaxe Roxxnak. „Folyamatosan jönnek az ötletek, de pihentetni szoktuk őket, mielőtt egyáltalán feldemóznánk a dalokat. Fogalmunk sincs, mikor jelenhet meg a következő teljes album, de az biztos, hogy semmiféle határidőt nem kívánunk betartani, amit kitűznek számunkra. A saját tempónkban dolgozunk, mert szórakozásból csináljuk ezt az egészet, és biztosak akarunk lenni benne, hogy tetszik nekünk az anyag, amit írunk. Ha továbbra is így haladunk, talán jövőre várható valami."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.