Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Nevermore kiadójánál jön ki az új Sanctuary album

0523sanctuaryA Century Mediához szerződött a Warrel Dane és Jim Sheppard nevével fémjelzett Sanctuary, a tetszhalott Nevermore pár évvel ezelőtt újjáélesztett elődzenekara. A csapat új nagylemeze, a The Year The Sun Died még idén megjelenik, de inkább csak az év vége felé várható.

A Sanctuary eredetileg csak pár koncert erejéig állt össze 2010-ben, ám a soraiban négy eredeti taggal – Dane és Sheppard mellett Lenny Rutledge gitárossal és Dave Budbill dobossal – újjáalakult banda olyan jól érezte magát, hogy végül a tartós folytatás mellett döntöttek, miután pedig a következő évben a Nevermore szétrobbant, teljes fordulatszámra kapcsoltak. Az újraegyesülésből kimaradt Sean Blosl gitáros helyén Brad Hull tette teljessé a felállást, a csapat pedig immáron hivatalosan is leszerződött a Century Mediához. „Mivel a Nevermore-ral 1995 óta a Century Mediánál dolgoztunk, nagyon kényelmes döntés volt a Sanctuary esetében is velük kötni megállapodást”, mondja a szerződésről Warrel. „A kiadónak remek csapata van, amelyik mindig rendelkezésre áll az összes bandájuk számára. Hosszú évek óta keresztnévről ismerem a cégnél dolgozók nagyrészét, így alig várom, hogy megkezdjük ezt a fejezetet a közös történetünkben.”

A The Year The Sun Died album, amely sorrendben a harmadik Sanctuary lemez lesz az 1988-as Refuge Denied és az 1990-es Into The Mirror Black után, valamikor az év végén kerülhet a boltokba. A csapat korábbi fesztiválokon két dalt is játszott már az anyagról, ezek felvétele alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Equinox 2013-05-23 20:28
Idézet - sehol:
Nos akkor a Nevermore-nak vége?

Ezt sajnos már akkor valószínűsített em, amikor Loomis és Williams leléptek.
Ez a lemez meg remélem a Mirror Black méltó utódja lesz. Az egy hatalmas mestermunka!
Idézet
 
 
+1 #1 sehol 2013-05-23 15:10
Nos akkor a Nevermore-nak vége?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.