Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A muzsika az eredeti ösvényen halad tovább, de még intenzívebb és erőteljesebb lesz”

Tavaly nyár óta új énekese van a budapesti Raksha Bandhan zenekarnak. A csapat második nagylemeze még idén napvilágot lát.

0326rb

Új frontembert állított csatasorba a Raksha Bandhan, miután a bemutatkozó Meet Your God On A Dirty Bus nagylemezen éneklő Kelemen Ádám távozott. Az új énekes Szigeti Balázs, aki korábban a Grievance zenekarban vokálozott. „Balázs civilben hangmérnök, valamint időnként ő is megjelenik budapesti Dimebag-emlékkoncerteken, hogy az éterbe üvöltsön néhány klasszikus Pantera-dalt, innen az ismeretség is a zenekarral – mondja Szabó Tamás gitáros. – Élőben már több alkalommal teszteltük az új felállást, de most jött el az idő, hogy a nyilvánosság előtt igazán megmutassuk azt. Két, még elsőlemezes dalt vett fel újra a zenekar Balázzsal a százhalombattai Hundred Production Stúdióban 2023 végén, amit videós formában is megörökítettünk."

Jelenleg intenzív dalírás folyik a zenekar második nagylemezéhez, amit a tervek szerint nyáron vesznek fel és 2024 második felében jelentetnek meg Celebrate The Pain cím alatt. „A muzsika az eredeti ösvényen halad tovább, de még intenzívebb és erőteljesebb lesz, az új dalok szövegvilágában továbbra is dominálnak a komor, az emberi aljasság oltárán fogant történetek. A jövőben az élő koncertek mellett nagyobb hangsúlyt fektetünk a különböző videós tartalmakra, és tervbe van véve néhány különleges és izgalmas zenei kollaboráció is. Ugyanakkor nem várható semmilyen hip-hop, elektronikus vagy egyéb más trendi behatás! Marad, ami kijön a hangszerekből és a torkokból, hogy ünnepeljük a fájdalmat és azokat a metálzenéket, amiken felnőttünk és amiket napi szinten lélegzünk be!"

Élőben legközelebb április 12-én, Szegeden a Városi Rock Clubban kapható el a zenekar a Barbears és a Deres társaságában, majd májusban Budapesten két alkalommal Budapesten, előbb május 10-én Riffben, majd május 24-én az S8-ban, az Alva zenekarral közösen.

 

Hozzászólások 

 
#1 NOLA 2024-03-27 22:03
Nem akarok senkit megbántani, de ennek a "tucatlófasznak" nem az AR rovatban lenne a helye?
Tisztelettel, megkérdezhetem, hogy milyen kvalitások szerint osszátok a bandákat ide vagy oda?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.