Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Megadeth miatt passzolja az Angra jövőbeli koncertjeit Kiko Loureiro

0817kikoA brazil Angra tagsága büszke Kiko Loureiróra, hogy bekerült a Megadethbe, de egyszersmind kellemetlenséget is okoz nekik a dolog, hiszen a gitáros így nem fog tudni velük játszani a jövőben. Egy friss interjú alapján Kiko a jövőben kizárólag Dave Mustaine-ékkel koncertezik majd.

„Testvérünkként és barátunkként nagyon büszkék vagyunk Kikóra", mondta Rafael Bittencourt gitáros a Revolver magazinnak. „A kezdetektől fogva rengeteget dolgozott azért, hogy valami nagyobb történet részese lehessen, és meg is érdemli, hogy így alakult. Kőkemény munkával jutott el idáig." Mindez azonban azt jelenti, hogy a jelenlegi, az idei The Secret Garden lemezhez kapcsolódó turné után az Angra kénytelen lesz valakit találni Loureiro helyére. „Ezek a koncertek most párhuzamosan futnak az első megadethes koncertjeivel, de hamarosan nem lesz lehetséges megoldani így a helyzetet, így a Megadeth lesz majd nála a prioritás – az a legvalószínűbb, hogy kizárólag ott játszik majd. És mivel mi emiatt nem számíthatunk rá a közeljövőben, találnunk kell egy helyettest."

Egyelőre még persze nem tudni, ki lesz ez a helyettes, és az sem, hogy Kiko a dalszerzés terén is búcsút int-e az Angrának.

 

Hozzászólások 

 
#1 P 2015-08-16 12:46
Pedig az Angra baromi jó muzsikát csinált. Mivel elég gitárcentrikus zene, ezért kíváncsian várom, hogy mit tudnak nélküle, illetve mással alkotni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.