Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Malleus maleficarum ihlette a Cradle Of Filth új nagylemezét

Elvileg június 26. lesz a Cradle Of Filth új lemeze, a Hammer Of The Witches megjelenési dátuma, és a zenekar ennek megfelelően már igen előrehaladott állapotban jár a munkálatokkal. Jelenleg éppen a keverés zajlik, és hétvégén leforgatták az első videót is, amely a Right Wing Of The Garden Triptych című számhoz készült.

0331cof

Suffolkban, egy korábbi amerikai katonai bázis területén található, meglehetősen ijesztő kinézetű, elhagyatott hangárban forgatta le új videóját a Cradle Of Filth, amit igen horrorisztikusnak és perverznek ígérnek. A Hammer Of The Witches című lemezről kiválasztott első klipszám a Right Wing Of The Garden Triptych címet viseli, és annyit már tudni lehet, hogy az album konceptuális jellegű lesz. Ha mindez nem lenne elegendő, az alapötletet egyenesen Heinrich Kramer inkvizítor és szerzetes-teológus legendás 1486-os könyve, a boszorkányok viselt dolgairól szóló Malleus maleficarum adta, a lemezcím mellett a Goetic Justice alcím is erre utal.

A lemezfelvételi munkálatok a suffolki Grindstone stúdióban folytak, jelenleg a keverésnél tartanak, és ez lesz a Cradle Of Filth első albuma Marek „Ashok" Smerda és Richard Shaw gitárosokkal. „Tényleg minden nagyszerű, már csak az új felállásból fakadóan is: visszatértünk az ikergitáros harmóniákhoz, de nagyon gyors, gazdagon díszített, atmoszféráját tekintve pedig kísérteties a zene. Viszont tele van dallamokkal. Szerintem sok embert meglep majd...", mondta korábban a lemezről Dani Filth frontember. A csapat tizenöt dalt írt az anyaghoz, de egyelőre nem tudni, ezekből ténylegesen mennyi kerülhet fel a végleges változatra.

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 witch 2015-04-01 11:53
Balszélső csávónak inkább awkward seal feje van mint ijesztő... bár nemtudom egyáltalán az volt-e a cél.
Idézet
 
 
+3 #4 BSND 2015-03-31 19:33
Idézet - Nornagest:
Legalább nem azt nyilatkozta hogy "az új anyag kibaszott brutális lesz" meg a "legelső albumra hasonlít majd"...így is elég semmitmondó de legalább nem annyira elcsépelt (és nem akkora kamu) mint amiket a zenekarok az új lemezükről általában mondani szoktak

Az a baj, hogy már az utolsó 2-3 lemeznél is ezt mondta, mégse sok valósult meg belőle.
Idézet
 
 
+3 #3 Nornagest 2015-03-31 17:50
Legalább nem azt nyilatkozta hogy "az új anyag kibaszott brutális lesz" meg a "legelső albumra hasonlít majd"...így is elég semmitmondó de legalább nem annyira elcsépelt (és nem akkora kamu) mint amiket a zenekarok az új lemezükről általában mondani szoktak
Idézet
 
 
-1 #2 neal and jack and me 2015-03-31 15:54
jaja. az nagyon jó lemez
Idézet
 
 
+7 #1 Nűnű 2015-03-31 11:58
Nekem a "Malleus maleficarum" mindig is az első Pestilence korongot jelenti, remekmű volt az.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.