Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A lemezzel ismét visszakanyarodunk a súlyos gyökereinkhez, méghozzá kímélet nélkül”

Már stúdiózik új lemezével a svéd Pain Of Salvation. Daniel Gildenlöwék Daniel Bergstrand producerrel, az In Flames, a Meshuggah és a Strapping Young Lad korábbi munkatársával dolgoznak, az album pedig valamikor az év második felében jelenik meg In The Passing Light Of Day címmel.

„Aki még nem tudná: mélyen belemerültünk új lemezünk, az In The Passing Light Of Day munkálataiba, méghozzá a briliáns Daniel Bergstrand producerkedésével”, mondja Daniel Gildenlöw. „Tökéletes ez a párosítás, és ő is épp annyira lelkes lett a közös munka gondolatától, mint mi. A lemezzel ismét visszakanyarodunk a súlyos gyökereinkhez, méghozzá kímélet nélkül, és mind úgy érezzük: szupererős új fejezet készül a zenekar történelmében. Csak várjátok ki, és majd meglátjátok ti is… A szentségit, már most alig várjuk, hogy mindenki hallja az albumot!”

A bandához kapcsolódó hír, hogy július 1-jén az InsideOut kihozza a 2002-es Remedy Lane album újrakiadását Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived) címmel. Erre az eredeti anyag újrahúzott változata mellett a 2014-es atlantai ProgPower fesztes fellépésük anyaga is felkerül, ahol elejétől végéig eljátszották az albumot. Természetesen nemcsak a hangzás, de a külcsín is megújul majd. A zenekar az új anyag munkálatai miatt az idei fesztiválszezonban csak takaréklángon üzemel majd, de azt már most tudni lehet, hogy július 30-án ők is ott lesznek a nagyszebeni ARTmania Fesztiválon.

A Pain Of Salvation legutóbbi lemeze a saját dalok speciális verzióit rejtő Falling Home volt tavalyelőtt, a kemény dolgokon keresztülment Daniellel az utóbbi kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#4 keviny 2016-05-01 09:18
Kentvéjtelem.
Idézet
 
 
+3 #3 Vilmos 2016-04-30 19:38
teljesen felesleges újragondolni a remedyt.
Idézet
 
 
#2 matheus 2016-04-30 18:03
Na erre nagyon kíváncsi leszek! A duplalemez néhány daltól eltekintve nem tudott lekötni. Számítok tőlük egy OOBTCL-hangulatra :)
Idézet
 
 
+1 #1 Remeg Irén 2016-04-30 13:56
Revisited/Relived? Azaz eljött megint egy légyottra (BE there) a Deák térre?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.